Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

1/3

Da imaš priliku da odabereš sedam aksesoara koje ćeš imati zauvek, bez prilike da ih zameniš, koji bi to aksesoari bili? I da, ovde se muškarci podele u dve veće grupe. Jednu, koja je sasvim nezainteresovana, jer misle da im modni detalji nisu potrebni, iako nisu svesni da često taj izbor prave i da imaju uz sebe njih nekoliko, te drugu koju bi činili muškarci koji ne znaju kako da donesu ovu tešku odluku, jer vole da imaju pune fioke nekih zanimljivih i stylish dodataka koje mogu da iskoriste u raznim prilikama i uz razne autfite. Međutim, ako si u nekoj od sličnih neodumica, reši ih odmah uz ovu listu aksesoara koje uvek moraš da imaš u svom garderoberu.

Sat

Evo već prvog detalja za koji oni muškarci iz prve grupe nisu odmah pomislili da je to zapravo jedan od najpotrebnijih i najefektnijih aksesoara u muškoj modi. Nije potrebno da ih imaš na desetine, u različitim bojama kožnih ili metalnih narukvica, već je dovoljan jedan, kvalitetan sat koji će biti prilagodljiv tvom stilu u bilo kojoj prilici, te ćeš njime u samo nekoliko sekundi svaki autfit učiniti muževnijim i upečatljivijim.

sat 1 7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Maramica za džep sakoa i kravata

Dva savršena aksesoara koja možeš da sasvim rastaviš i upotrel+bljavaš odvojeno ili da njihovim “zajedničkim snagama” učiniš jedan svoj elegantan autfit savršenim. U zavisnosti od njihovih dezena, možeš jedno odelo da učiniš svaki put da izgleda drugačije, a osim toga, ovo su aksesaori koji su obavezan deo svakog elegantnijeg i svečanijeg izdanja, zbog čega je potrebno da ih imaš u nekoliko različitih boja i dezena.

aksesoari 3 7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Wannabe TV

Editors choice