Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

1/3

Da imaš priliku da odabereš sedam aksesoara koje ćeš imati zauvek, bez prilike da ih zameniš, koji bi to aksesoari bili? I da, ovde se muškarci podele u dve veće grupe. Jednu, koja je sasvim nezainteresovana, jer misle da im modni detalji nisu potrebni, iako nisu svesni da često taj izbor prave i da imaju uz sebe njih nekoliko, te drugu koju bi činili muškarci koji ne znaju kako da donesu ovu tešku odluku, jer vole da imaju pune fioke nekih zanimljivih i stylish dodataka koje mogu da iskoriste u raznim prilikama i uz razne autfite. Međutim, ako si u nekoj od sličnih neodumica, reši ih odmah uz ovu listu aksesoara koje uvek moraš da imaš u svom garderoberu.

Sat

Evo već prvog detalja za koji oni muškarci iz prve grupe nisu odmah pomislili da je to zapravo jedan od najpotrebnijih i najefektnijih aksesoara u muškoj modi. Nije potrebno da ih imaš na desetine, u različitim bojama kožnih ili metalnih narukvica, već je dovoljan jedan, kvalitetan sat koji će biti prilagodljiv tvom stilu u bilo kojoj prilici, te ćeš njime u samo nekoliko sekundi svaki autfit učiniti muževnijim i upečatljivijim.

sat 1 7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Maramica za džep sakoa i kravata

Dva savršena aksesoara koja možeš da sasvim rastaviš i upotrel+bljavaš odvojeno ili da njihovim “zajedničkim snagama” učiniš jedan svoj elegantan autfit savršenim. U zavisnosti od njihovih dezena, možeš jedno odelo da učiniš svaki put da izgleda drugačije, a osim toga, ovo su aksesaori koji su obavezan deo svakog elegantnijeg i svečanijeg izdanja, zbog čega je potrebno da ih imaš u nekoliko različitih boja i dezena.

aksesoari 3 7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Wannabe TV

Editors choice