Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

7 koraka do savršenog stila

1/3

Ko ste zapravo? Muškarac koji želi da se istakne iz mnošta istih, savremeni muškarac koji želi zna šta hoće i nije ga strah da se za to i bori? Na ovakvom putu će vam biti potrebno mnogo toga, a nebitno da li se radi o nekim profesionalnim ili privatnim ambicijama, jedno će vam uvek biti od najveće pomoći, a to je vaš stil. Niko vas neće u potpunosti proceniti na osnovu njega, ali će im dosta toga reći o vama, zbog čega je potrebno stvoriti stil koji niko ne može da ospori, a mi naravno imamo ideju kako da to i uradite.

7 koraka do savršenog stila2 7 koraka do savršenog stila

Definišite svoj stil

Osnovni korak u postizanju stila koji će za vas biti savršen jeste da ga definišete. To znači da je potrebno da sebe zamislite, pre svega, i shvatite kako zaista želite da izgledate, u čemu biste voleli da ste uvek, te kako biste želeli da vas ljudi doživljavaju. Naravno, ne znači da ako želite da vas shvataju ozbiljno uvek morate da imate odelo na sebi, već da umete svaki odevni komad da ponesete na elegantan, prefinjen način, što će vam i u sasvim sportskoj kombinaciji dati izgled koji želite da postignete. Zato, prvo shvatite da stil potiče iz vašeg unutrašnjeg osećanja, ne samo od biranja i oblačenja trendi komada, jer njima samo nadograđujete ono što već jeste. Ukoliko želite da postignete određeni stil nekom  kombinacijom, onda jednostavno nosite komade koji će vam biti najudobniji, a već ste dobar deo posla uradili time što ste odlučili kako želite u tome da zračite i time ste definisali svoj stil.

Organizujte svoj garderober

Otvorite odmah sada svoje garderobere i sagledajte realnu situaciju. Koliko stvari iz njega nosite? Verovatno se u njemu više nalazi stvari koje niste obukli i više od godinu dana, od onih koje nosite često, zar ne? Ukoliko je tako, onda je vreme za organizaciju. Sve što ne nosite i realno nećete nositi, dobiće novu svrhu ukoliko poklonite nekome kome se to dopada, te nekoj dobrotvornoj organizaciji, a samim tim će ostati više mesta za sve ono što nosite, biće vam preglednije,a urednost i dobra organizacija glavne su odlike dobrog stila.

Wannabe TV

Editors choice