Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

adidas Football lansirao Red Limit kolekciju za igru na svim terenima

adidas je lansirao kolekciju Red Limit , originalne kopačke sa savremenom paletom boja. Uz verzije za fudbalski teren, igru na tvrdoj podlozi ili na ulici, Red Limit predstavljaju ekskluzivni dizajn i najnovije inovativne tehnike u oblasti sportske obuće. Najpoznatiji fudbaleri sveta već su počeli da nose ove kopačke na terenu, a svi ljubitelji fudbala i dobrog sportskog stila imaju na raspolaganju više različitih modela. Svi modeli kreirani su za tri vrste namene: za igru na terenu, igru na tvrdoj podlozi i igru ili šetnju na ulici.

Copa 17 adidas Football lansirao Red Limit kolekciju za igru na svim terenima

Red Limit ACE 17+ kopačke imaju PRIMEKNIT gornjište presvučeno ultratankim NSG (Non Stop Grip) slojem koje pruža zaštitu i optimalno prijanjanje. PURECUT sistem, koji je poput čarape i bez pertli, dizajniran je tako da eliminiše sve suvišne slojeve između stopala i lopte što pruža maksimalnu kontrolu, dok jedinstven oblik čarape nudi vrhunsku udobnost. Najnoviju karakteristiku ACE 17+ predstavlja BOOST tehnologija. Ove kopačke nosi igrač sredine terena Mančester Junajteda, Pol Pogba.

Red Limit ACE 17+ kopačka za tvrdu podlogu napravljena je u istim bojama kao i kopačka za teren. Rastegljiv sloj TECHFIT materijala je smešten između crnih i crvenih blokova kako bi se dobila maksimalna udobnost, dok crvena EVA traka smeštena iznad BOOST pete pruža stabilnost.

Red Limit Ace 17+ 01 adidas Football lansirao Red Limit kolekciju za igru na svim terenima

ACE 17+ verzija za ulicu je dominantno crne boje sa crvenim detaljima i većim delom je napravljena od PRIMEMESH materijala kako bi se dobio lifestyle izgled.

COPA 17 Red Limit serija sadrži KANGAROO kožno gornjište koje omogućuje maksimalnu kontrolu lopte, dok KOMPRESIONI JEZIK i ORTHOLITE čarapa doprinose unapređenoj udobnosti. Lagan SPRINTFRAME ĐON uz okrugle vrhove nudi stabilnost čime potpomaže čvrsto prijanjanje stopala na terenu.

Verzija Red Limit X16 kopački za igru na zatvorenim i otvorenim terenima sadrži posebnu čarapu PURECUT SOCK SYSTEM, koja prekriva pertle i omogućuje maksimalno prijanjanje. Verziju Red Limit X16 kopački za teren nosiće fudbaleri među kojima su: Geret Bejl, Tomas Miler i Luis Suarez

Wannabe TV

Editors choice