Volite odela? Onda bi trebalo da znate da postoje određena pravila njihovog nošenja, određena kultura ponašanja kada se odlučite za njih. Pored toga, još pre nego odlučite da kupite neko, morate znati kako da izaberete odelo koje će vam savršeno pristajati, pa i za to postoji nekoliko saveta i pravila kako da odaberete ono pravo. Odela čine muškarce privlačnijim i poželjnijim, ali samo onda kada im stoje kao da su za njih šivena, jer i sami znate da kada vidite nekoga sa odelom koje je veće i “zarozano”, onda deluje smešno. Da ne biste bili od tih koji deluju smešno, ispratite ovih nekoliko saveta, te će sve biti u savršenom redu.

Jedno od veoma bitnih pravila kada nosite odela, tiče se dugmadi na sakou. Najveća greška koju možete napraviti jeste da zakopčate oba ili sva tri dugmeta, naravno, u zavisnosti od toga da li ih ima dva ili tri. Kada imate sako sa dva dugmeta, onda zakopčate samo gornje, a kada ima tri, zakopčajte ono u sredini, ili njega i prvo, dok treće ostaje nezakopčano. Ovako ćete u potpunosti srediti svoju siluetu i učiniti je boljom nego što ona zapravo jeste. Jedino kada zakopčavate sva dugmad jeste kada je sako na dvoredo kopčanje, inače se to nikada ne radi.

Ako nosiš odelo OVE stvari bi trebalo da znaš3 Ako nosiš odelo OVE stvari bi trebalo da znaš

Još jedno pravilo važi za dugmad. Kada sednete, obavezno otkopčate sako. Pre svega, tako će vam biti udobnije da sedite, jer ako ostanete zakopčani, sako će vas stezati i neće vam dozvoliti da sedite u prirodnom položaju. Ali, čim ustanete ponovo, zakopčajte svoj sako i krenite dalje.

Comments