Upoznali smo ga kao Fezca u seriji Euphoria, pa smo posle toga malo više pažnje obraćali na njega i shvatili – Angus Cloud je buduća modna ikona. Iako obično nismo ljubitelji dilera, Angusova uloga nam je prirasla za srce, pa smo zbog toga zavoleli i njega. Serija je poznata po tome što su likovi u njoj interesantno obučeni i našminkani – kako muški likovi, tako i ženski. Modu i dilovanje droge verovatno nikada ne biste povezali, a Fezco je lik koji ume da nosi chill fashionable komade.

Već pri prvom pojavljivanju u javnosti nakon premijere druge sezone serije, Cloud nam je pokazao da je sve trikove sa seta snimanja serije preneo i na privatni život. Njegov šarm je već osvojio i velike brendove, što potvrđuje i činjenica da je otpočeo saradnju sa kućom Ralph Lauren za njihov Polo parfem.

U toku ovogodišnje Nedelje mode u Njujorku mogli smo ga primetiti u prvim redovima, dok se na večeri koja je proslavljala američkog dizajnera Coacha pojavio koordinirano obučen sa svojom koleginicom Maude Apatow. Sigurni smo da će njihovo zajedničko pojavljivanje inspirisati mnoge parove da ga imitiraju. Od glave do pete obučeni u dobro prepoznatljiv tartan print koji je debitovao još 2006, kao i uz čizme iznad zglobova u koje je ubacio pantalone i šal, razbio je monotoniju odela i celokupnom izgledu dao potpuno drugačiji, edgy pristup.

Karirano se vraća i Angus Cloud to zna

U kompletno kariranom odelu koje je šiveno po njegovoj meri, Angus Cloud je ispozirao zagrljen sa koleginicom. Odelo je kreirao Thom Browne koji već godinama sarađuje sa brendom Coach, dok je Cloud ove godine počeo saradnju sa njima, a ovim pre-season poziranju potvrdio da modna kuća nije pogrešila što ga je izabrala.

Ovo nije prvi put da se Cloud pojavio u kariranom odelu, jer smo pre izvesnog vremena posvedočili kako je njegova stilistkinja veoma entuzijastična kad je u pitanju građenje glumčevog stila. S obzirom na to da je Cloud imao takvu karijeru da je “preko noći postao popularan”, njihova saradnja je počela “od nule”. Stilistkinja Tiffany Briseno se ne plaši da glumcu predloži nešto zahtevnije odevne kombinacije kao što je karirano odelo. Međutim, oni su kariranu šaru razbili belom, jednostavnom majicom i nakitom.  

Cosy lik postaje lazy lik

Na prvi pogled Cloud verovatno izgleda kao neko ko bi uglavnom nosio farmerke i duks ili komplet trenerki, i iako to nije daleko od istine, on to zaista dobro zna da ukombinuje. Poput Fezka, i Cloud u privatnom životu izgleda kao layed back osoba koja je uvek spremna za kuliranje na nečijem kauču.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Comments