Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Bad Bunny: Novi fashion guru

Bad Bunny: Novi fashion guru

1/2

Dvadesetpetogodišnji latino rap artist koji stoji iza umetničkog imena Bad Bunny nam dolazi iz Puerto Rica i jedna je od senzacija modne scene.

Iako je mnogo mlad, on već ima broj jedan hit na Billboard Hot 100 listi, zahvaljujući saradnji sa Cardi B J Balvinom na pesmi I Like It. 

Po prvi put smo obratili pažnju na njegov stajling verovatno u spotu za pesmu Cuál Es Tu Plan, gde đuska u oversized Tommy Hilfiger tregerima po marketu. On je jedan od retkih ljudi koji vode računa o detaljima i aksesoarima, pa recimo uz kombinaciju sa tregerima je nosio pink slušalice u obliku zeca. Skoro redovno ga možemo videti da nosi Roberi & Fraud naočare koje nemaju ram, i pripadaju onim mini naočarama koje se nose na pola nosa.

Mnogo je ekscentričan, evidetno pun samopouzdanja u svakom stajlingu, pa čak i seksipilan iako ima skoro uvek obučeno nešto što je oversized i jako čudno.

Nije nimalo strano da nosi kombinezone, i u njima verovatno svi uživamo najviše, jer to nije mnogo klasičan izbor sa muškarca. Jedan jako dobro nosi u spotu za pesmu Como Soy koju izvodi sa Daddy Yankeeom, dok u duetu sa Drakeom za pesmu Mia nosi jedne u stilu Beetlejuica pa su u prugama u žutoj i crnoj boji.

Wannabe TV

Editors choice