Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Biotherm homme i Dejvid Bekam SKLAPAJU partnerstvo

Biotherm Homme, vodeći L’Oréal Luxe brend u kategoriji nege kože muškaraca1, udružio je snage sa Seven Global, zajedničkim ulaganjem Dejvida Bekama (David Beckham) Sajmona Fulera (Simon Fuller) i grupe Global Brands, i najavio dugoročno partnerstvo u kreiranju linije proizvoda za negu kože muškaraca, koja će biti lansirana na tržište 2017. godine.

U sklopu saradnje, ikona engleskog fudbala postaje prvi ambasador brenda Biotherm Homme na globalnom nivou. Prva Bekamova kampanja za Biotherm Homme, odnosno njegov vodeći proizvod za hidrataciju kože, Aquapower, počeće u junu, a reč je o online kampanji.

“Oduševljen sam saradnjom sa brendom Biotherm Homme”, izjavio je Dejvid Bekam. “Već dugo razmišljam o kreiranju linije proizvoda za negu muške kože, a nakon razgovora s ljudima iz brenda Biotherm, sve se poklopilo. Ambiciozni su poput mene i radujemo se što ćemo uskoro svima predstaviti plodove naše saradnje.”

Biotherm homme i Dejvid Bekam SKLAPAJU partnerstvo Biotherm homme i Dejvid Bekam SKLAPAJU partnerstvo

 “Partnerstvo između brenda Biotherm Homme i Dejvida Bekama pomeriće granice u oblasti nege kože muškaraca i osnažiće vodeću poziciju brenda”, izjavio je Dejvid Fridlevski (David Fridlevski), glavni direktor brenda Biotherm. “Ovo je prvi put da muška zvezda kultnog statusa kreira liniju proizvoda za negu kože. Ponosni smo što nas je Dejvid Bekam odabrao za partnera koji će mu pomoći u ostvarenju njegove vizije nege kože i uzbuđeni smo što će postati novi ambasador našeg brenda.”

“Lansiranje proizvoda za negu muške kože predstavlja važnu priliku za razvoj našeg poslovanja“, izjavio je Džejson Vajsenfeld (Jason Weisenfeld), predsednik Seven Global. „Zahvaljujući partnerstvu s brendom Biotherm Homme, na pravom smo putu da postanemo predvodnik u ovoj oblasti.”

Brend Biotherm Homme i Dejvid Bekam planiraju da, sklapanjem višegodišnjeg partnerstva, utiču na navike muškaraca kada je reč o nezi kože. Nedavno proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svetu po izboru magazina People, slavan širom sveta zahvaljujući impresivnim sportskim dostignućima, posvećen porodici i dobrotvornom radu za UNICEF, Dejvid Bekam važi za osobu sa najvećim uticajem na muškarce svih generacija.

O brendu Biotherm Homme

Biotherm, francuski brend za vrhunsku negu kože, 1985. godine je lansirao Biotherm Homme, koji već 30 godina igra vodeću ulogu u kategoriji nege kože muškaraca, nudeći inovativna rešenja za njihove specifične potrebe. Među najpoznatijim proizvodima svakako je proizvod za hidrataciju kože u formi gela, Aquapower, kao i korektivna krema za borbu protiv znakova starenja Force Supreme. Brend nudi preko 80 naprednih rešenja za negu kože, prilagođenih različitim tipovima kože i povezanim problemima. Biotherm Homme jedan je od 18 brendova iz portfolia L’Oréal Luxe.

AQP Eye de Puffer Biotherm homme i Dejvid Bekam SKLAPAJU partnerstvo

 O portfoliu brendova L’Oréal Luxe

L’Oréal Luxe ženama i muškarcima širom sveta nudi lepezu 18 prestižnih i modernih međunarodnih brendova sa jedinstvenim i ekskluzivnim modnim nasleđem (Giorgio Armani, Diesel, Cacharel, Victor & Rolf, Ralph Lauren…), kultnih brendova kada je reč o proizvodima za lepotu (Lancôme, Biotherm, Helena Rubinstein…), kao i brendova koji su sinonim savremenog luksuza. Tradicionalni luksuz u kombinaciji sa baštinom i vrhunskim kreativnim umećem sada se udružuje sa još više digitalnim i alternativnim New Luxury brendovima, kao što su Urban Decay, Clarisonic, Shu Uemura i Kiehl’s.

 S bogatim portfoliom brendova, L’Oréal Luxe promoviše različita stručna područja koja nude luksuzne proizvode za lepotu: negu kože, dekorativnu kozmetiku i mirise, osiguravajući visok kvalitet kroz selektivnu mrežu distribucije i vrhunsku uslugu širokom rasponu korisnika.

 L’Oréal Luxe je 2015. godine ostvario prihode od prodaje u iznosu od 7,2 milijarde evra, kao i rast od 6.1% zahvaljujući zavidnim inovativnim dostignućima kada je reč o dekorativnoj kozmetici i ženskim mirisima, a pre svega zahvaljujući uspehu mirisa La vie est belle (Lancôme), Sì (Giorgio Armani) i Black Opium (Yves Saint Laurent).

 O grupi Global Brands

Global Brands Group Holding Limited (oznaka na hongkonškoj berzi: 787, ili “Global Brands”) jedan je od vodećih svetskih proizvođača dizajnerske odeće, obuće, modnih dodataka i sličnih proizvoda. Dizajnira, razvija, plasira i prodaje proizvode u sklopu niza vlasničkih i licenciranih brendova i širokog raspona proizvodnih kategorija. Njegov inovativni dizajn, snažan fokus na upravljanje brendom i strateška vizija omogućavaju mu stvaranje novih prilika i kategorija proizvoda kao i širenje brendova na globalnom tržištu. Za više informacija posetite službenu internet stranicu: www.globalbrandsgroup.com.

 O zajedničkom ulaganju Seven Global

Seven Global je zajedničko ulaganje grupe Global Brands, Dejvida Bekama i Sajmona Fulera, osnovan sa ciljem podsticanja trajnog razvoja svih kategorija potrošačkih proizvoda oko Dejvida Bekama i kreiranja globalnih brendova u partnerstvu sa odabranim slavnim osobama iz sporta i zabavne industrije kao i nosiocima prava.

 

Wannabe TV

Editors choice