Ukoliko volite elegantan stil oblačenja i to je nešto što skoro svakodnevno praktikujete, onda ste verovatno stalno u potrazi za nečim što će vaš izgled upotpuniti i učiniti modernijim i atraktivnijim. Kada se odela nose često, nekako većina muškaraca upadne u rutinu, pa bira ona crva ili siva i kombinuju ih uz crne cipele, ali imamo rešenje. Potrebne su vam samo jedne cipele, odnosno cipele u samo jednoj boji, koje idu uz različite kombinacije, koje će na vama izgledati veoma dobro i trendi.

Uvek gledajte da boju cipela i kaiša uklopite, odnosno da budu iste ili bar približne. Na ovaj način ćete postići određenu simetriju u svom izgled, a to odaje utisak dobrog stila. Uz bež pantalone, svetlo plavu košulju, jedne braon cipele će odlično ići, a vi ćete biti spremni za poslovni sastanak ili još jedan uspešan dan u kancelariji.

Braon cipele2 Braon cipele: Savršeni pratilac svake elegantne kombinacije

Sve ovo možete iskombinovati uz jednu plavu košulju koja ima print linija ili nekih kockica, a ukoliko je dan hladniji ili vam je potreban ozbiljniji izgled, dodajte i teget sako. Teget sakoi i braon cipele su uvek pravi pogodak, pa ta dva morate imati kao deo svog garderobera.

Braon cipele3 Braon cipele: Savršeni pratilac svake elegantne kombinacije
Comments