Jesen i zima su periodi kada najčešće i najviše nosite odela pa stoga su vam dobra i kvalitetna kravata kao i leptir mašna neophodan detalj kako biste izgledali elegantno i muževno. Odelo jednostavno izgleda nepotpuno bez leptir mašne ili kravate, a taj tako važan detalj u crnoj boji je nešto najjedostavnije čime možete dodatno “začiniti” svoj izgled, jer je jednostavno jednako i najbolje. Pa zašto je crna kravata izbor broj jedan? Zato što se slaže uz delo svakog kroja, a ne izgleda napadno, ne bode oči, već odaje utisak da ste prefinjena osoba. Crna leptir mašna i kravata zaista će na vama biti pun pogodak ako ih nosite na sledeće načine.

Uz klasično odelo

Ako svojim izgledom želite da impresionirate, klasično crno ili teget odelo oduvek je bio izbor broj jedan. Svoj izgled upotpunite ovim sitnim detaljem, a da li ćete se odlučiti za kravatu ili leptir mašnu sasvim je svejedno. To je stvar ukusa i afiniteta. Ako se odlučite za kravatu, birajte model koji je uži, jer deblje kravate trenutno nisu in.

kravata Budite ekspert u nošenju crne kravate i leptir mašne leptir masna Budite ekspert u nošenju crne kravate i leptir mašne
Comments