Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020.

Reč “ležerno“ oduvek je imala posebno značenje za španski brend CAMPER. Stvarajući opuštene, versatilne stilove koji brišu granice između sportskog i klasičnog, svaki model ističe lepotu dizajna i siluete, ostajući pritom veran prepoznatljivom duhu brenda.

Kao odgovor na izazovna vremena u kojima se našao ceo svet, jesenja kampanja “Walk, Don’t Run odaje počast umerenosti i jednostavnosti ruralnog stila života, te šalje poruku da usporimo životni tempo i koračamo u sopstvenom ritmu. Kampanja je predstavljena u magazinu The Walking Society, virtuelnoj zajednici koja podstiče maštu i energiju donoseći pozitivne ideje, kao i korisna rešenja za bolji svet.

Camper 4 e1605015135999 CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020. Camper 1 e1605015387256 CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020.

Brend za ovu jesen predlaže model Brutus, večni CAMPER klasik, u crnoj i braon boji, Twins cipele namenjene odvažnim pojedincima zbog njihove neusklađenosti i maštovitosti, model iz linije Pix obogaćen punom kožom i laganim sportskim đonom, te CRCLR patike inspirisane gumama za bicikle koje predstavljaju CAMPEROVU futurističku viziju i njihov najnapredniji stil do sada.

Sezonski favorit su i Ground gležanjače koje pružaju vrhunsku udobnost i izdržljivost zahvaljujući mekom gumenom đonu zasnovanom na MICHELIN tehnologiji, šavovima od 360° i vrhunskoj koži koja je sertifikovana od strane Leather Working grupe.

Camper 2 e1605015246444 CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020. Camper 3 e1605015310800 CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020.

Odabrane modele iz najnovije kolekcije možete pronaći u prodavnici CAMPER u šoping centru Galerija Belgrade, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na online shopu fashionandfriends.com.

Wannabe TV

Editors choice