Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020.

Reč “ležerno“ oduvek je imala posebno značenje za španski brend CAMPER. Stvarajući opuštene, versatilne stilove koji brišu granice između sportskog i klasičnog, svaki model ističe lepotu dizajna i siluete, ostajući pritom veran prepoznatljivom duhu brenda.

Kao odgovor na izazovna vremena u kojima se našao ceo svet, jesenja kampanja “Walk, Don’t Run odaje počast umerenosti i jednostavnosti ruralnog stila života, te šalje poruku da usporimo životni tempo i koračamo u sopstvenom ritmu. Kampanja je predstavljena u magazinu The Walking Society, virtuelnoj zajednici koja podstiče maštu i energiju donoseći pozitivne ideje, kao i korisna rešenja za bolji svet.

Camper 4 e1605015135999 CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020. Camper 1 e1605015387256 CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020.

Brend za ovu jesen predlaže model Brutus, večni CAMPER klasik, u crnoj i braon boji, Twins cipele namenjene odvažnim pojedincima zbog njihove neusklađenosti i maštovitosti, model iz linije Pix obogaćen punom kožom i laganim sportskim đonom, te CRCLR patike inspirisane gumama za bicikle koje predstavljaju CAMPEROVU futurističku viziju i njihov najnapredniji stil do sada.

Sezonski favorit su i Ground gležanjače koje pružaju vrhunsku udobnost i izdržljivost zahvaljujući mekom gumenom đonu zasnovanom na MICHELIN tehnologiji, šavovima od 360° i vrhunskoj koži koja je sertifikovana od strane Leather Working grupe.

Camper 2 e1605015246444 CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020. Camper 3 e1605015310800 CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020.

Odabrane modele iz najnovije kolekcije možete pronaći u prodavnici CAMPER u šoping centru Galerija Belgrade, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na online shopu fashionandfriends.com.

Wannabe TV

Editors choice