Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

1/2

Možda nekome klasičan stil izgleda kao nešto što može svako da nosi, kao nešto uobičajeno i “već viđeno”, ali to onda nema veze sa klasičnim. Biti klasičan najpre znači biti umeren, savršenog ukusa, te sasvim originalnog izgleda. A od čega najviše zavisi svaki autfit koji nosiš, nezavisno od toga za koju je priliku? Od cipela, naravno. To kakva je tvoja obuća učiniće da izgledaš odlično ili ne tako dobro, ali uz obuću koju smo mi pronašli svaki tvoj autfit će biti vanvremenski i potpuno originalan!

Vreme je čestih proslava, poput krštenja, svadbi, nekih drugih bitnih datuma koji se na poseban način obeležavaju, a ujedno su to trenuci kada je potrebno da izgledaš elegantno, ali ne i previše formalno. Istina, možda će se mnogi odlučiti za crne ili neke klasičnije cipele, ali ako želiš da “iskoračiš” iz očekivanog predlažemo ti braon elegantne cipele koje ćeš moći da kombinuješ sa odelom u kraljevsko plavoj boji, što je samo jedna od dobitnih, atraktivnih kombinacija koje modni stručnjaci i te kako preporučuju. Tu su naravno i druge boje odela, poput nekih bež nijansi, teget odela i uz sve njih će ovaj izbor obuće biti odličan.

SS17 Mens Prangley Limit Side Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

Kako bi klasičan, elegantan stil uopšte mogao da se zamisli bez jednih crnih cipela? Svakome od nas su zaista potrebne, bar za one trenutke kada nismo sigurni šta bismo da obučemo i kako bismo želeli da izgledamo, jer biti elegantan je uvek “u modi”. Ali, takve cipele ne moraju da imaju sasvim formalan izgled, već postoje i one koje zbog pojedinih detalja izgledaju dosta modernije i autentičnije. Takve smo i pronašli. Crne cipele sa pletenom kožom na “licu”, kao jednim veoma zanimljivim i retro detaljem, učiniće da svaka, pa čak i najsvedenija odevna kombinacija izgleda atraktivnije i sasvim jedinstveno.

SS17 Mens Twinley Lace Side Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

Wannabe TV

Editors choice