Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Moda i nega

Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

1/2

Možda nekome klasičan stil izgleda kao nešto što može svako da nosi, kao nešto uobičajeno i “već viđeno”, ali to onda nema veze sa klasičnim. Biti klasičan najpre znači biti umeren, savršenog ukusa, te sasvim originalnog izgleda. A od čega najviše zavisi svaki autfit koji nosiš, nezavisno od toga za koju je priliku? Od cipela, naravno. To kakva je tvoja obuća učiniće da izgledaš odlično ili ne tako dobro, ali uz obuću koju smo mi pronašli svaki tvoj autfit će biti vanvremenski i potpuno originalan!

Vreme je čestih proslava, poput krštenja, svadbi, nekih drugih bitnih datuma koji se na poseban način obeležavaju, a ujedno su to trenuci kada je potrebno da izgledaš elegantno, ali ne i previše formalno. Istina, možda će se mnogi odlučiti za crne ili neke klasičnije cipele, ali ako želiš da “iskoračiš” iz očekivanog predlažemo ti braon elegantne cipele koje ćeš moći da kombinuješ sa odelom u kraljevsko plavoj boji, što je samo jedna od dobitnih, atraktivnih kombinacija koje modni stručnjaci i te kako preporučuju. Tu su naravno i druge boje odela, poput nekih bež nijansi, teget odela i uz sve njih će ovaj izbor obuće biti odličan.

SS17 Mens Prangley Limit Side Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

Kako bi klasičan, elegantan stil uopšte mogao da se zamisli bez jednih crnih cipela? Svakome od nas su zaista potrebne, bar za one trenutke kada nismo sigurni šta bismo da obučemo i kako bismo želeli da izgledamo, jer biti elegantan je uvek “u modi”. Ali, takve cipele ne moraju da imaju sasvim formalan izgled, već postoje i one koje zbog pojedinih detalja izgledaju dosta modernije i autentičnije. Takve smo i pronašli. Crne cipele sa pletenom kožom na “licu”, kao jednim veoma zanimljivim i retro detaljem, učiniće da svaka, pa čak i najsvedenija odevna kombinacija izgleda atraktivnije i sasvim jedinstveno.

SS17 Mens Twinley Lace Side Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

Wannabe TV

Editors choice