Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Moda i nega

Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

1/2

Možda nekome klasičan stil izgleda kao nešto što može svako da nosi, kao nešto uobičajeno i “već viđeno”, ali to onda nema veze sa klasičnim. Biti klasičan najpre znači biti umeren, savršenog ukusa, te sasvim originalnog izgleda. A od čega najviše zavisi svaki autfit koji nosiš, nezavisno od toga za koju je priliku? Od cipela, naravno. To kakva je tvoja obuća učiniće da izgledaš odlično ili ne tako dobro, ali uz obuću koju smo mi pronašli svaki tvoj autfit će biti vanvremenski i potpuno originalan!

Vreme je čestih proslava, poput krštenja, svadbi, nekih drugih bitnih datuma koji se na poseban način obeležavaju, a ujedno su to trenuci kada je potrebno da izgledaš elegantno, ali ne i previše formalno. Istina, možda će se mnogi odlučiti za crne ili neke klasičnije cipele, ali ako želiš da “iskoračiš” iz očekivanog predlažemo ti braon elegantne cipele koje ćeš moći da kombinuješ sa odelom u kraljevsko plavoj boji, što je samo jedna od dobitnih, atraktivnih kombinacija koje modni stručnjaci i te kako preporučuju. Tu su naravno i druge boje odela, poput nekih bež nijansi, teget odela i uz sve njih će ovaj izbor obuće biti odličan.

SS17 Mens Prangley Limit Side Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

Kako bi klasičan, elegantan stil uopšte mogao da se zamisli bez jednih crnih cipela? Svakome od nas su zaista potrebne, bar za one trenutke kada nismo sigurni šta bismo da obučemo i kako bismo želeli da izgledamo, jer biti elegantan je uvek “u modi”. Ali, takve cipele ne moraju da imaju sasvim formalan izgled, već postoje i one koje zbog pojedinih detalja izgledaju dosta modernije i autentičnije. Takve smo i pronašli. Crne cipele sa pletenom kožom na “licu”, kao jednim veoma zanimljivim i retro detaljem, učiniće da svaka, pa čak i najsvedenija odevna kombinacija izgleda atraktivnije i sasvim jedinstveno.

SS17 Mens Twinley Lace Side Najbolja obuća za muškarce koji vole spoj klasičnog i modernog

Wannabe TV

Editors choice