Reebok Classic organizovao je niz događaja koji slave najuticajnije patike ovog brenda, legendarne Classic Leather, koje još od 1983. godine omogućavaju generacijama da iskažu svoj stil. U cilju podsećanja na mesto gde su ove čuvene patike nastale, priređeno je mnogo zanimljivih događaja u Velikoj Britaniji.

Classic performans Classic Leather: INSPIRACIJA koja traje

U svetski poznatoj Tejt Modern galeriji organizovan je poseban događaj na kome su poznate ličnosti modne i muzičke scene odale počast ulozi koju ovaj model ima u oblikovanju pop kulture decenijama unazad.

Nakon toga, u želji da na svom primeru pokaže da je moguće postići uspeh bez obzira na sredinu u kojoj se odrasta, poznati reper Kendrik Lamar je nastavio da širi inspiraciju Classic modela u Mančesteru, serijom iznenadnih pojavljivanja.

Lamar Classic event Classic Leather: INSPIRACIJA koja traje

Reebok i Lamar su svojim dolaskom iznenadili grupu mladih ljudi u lokalnoj zajednici Wonder Inn. Organizovano je druženje sa ciljem da se mladi insprišu da razvijaju neograničen potencijal koji poseduju. Nakon što je neko vreme proveo sa njima, Kendrik ih je pozvao da mu se pridruže u repovanju i recitovanju, što je za njegove fanove bila jedinstvena prilika da se kreativno iskažu.

“Muzikom izražavam slobodu, razumevanje, orginalnost. To je ono što definiše i Reebok, za koji me vezuju uspomene još od srednjoškolskih dana kada sam počeo da nosim Classic Leather. To su patike koje se identifikuju sa pop kulturom i dozvoljavaju nam da pokažemo svoj stil i da ostanemo verni sebi”, izjavio je Lamar ovom prilikom.

Lamar Mancester 3 Classic Leather: INSPIRACIJA koja traje
Comments