Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu!

Dizajnirane za ljubitelje Chuck Taylor patika koji ne mogu da se odreknu svojih starki bez obzira na vreme. Nove patike Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas sa zaštitnim platnom, predstavljaju kombinaciju unapređene udobnosti uloška Nike Lunarlon, neklizajućeg postavljenog jezika i postave od mikro-jelenske kože sa materijalima koji takođe mogu izdržati najveće klimatske izazove.

FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail1 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail2 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail3 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail4 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu!

 

Converse je na to dodao i zaštitno platno koje odbija vodu – Shield Canvas kao i jezik sa umetkom. Uklonjene su dve tradicionalne rupice sa nitnom na sredini, da bi se dobila patika koja je spremna za avanture po mokrom i kišnom terenu.

FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail5 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black HeelPair 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Lateral 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu!

Glavne karakteristike: Platno koje odbija vodu, Nike Lunarlon uložak, da ostanete suvi i uživate po kiši.

FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black LateralPair 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Medial 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black TopdownPair 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu!

Wannabe TV

Editors choice