Dizajnirane za ljubitelje Chuck Taylor patika koji ne mogu da se odreknu svojih starki bez obzira na vreme. Nove patike Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas sa zaštitnim platnom, predstavljaju kombinaciju unapređene udobnosti uloška Nike Lunarlon, neklizajućeg postavljenog jezika i postave od mikro-jelenske kože sa materijalima koji takođe mogu izdržati najveće klimatske izazove.

FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail1 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail2 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail3 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail4 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu!

 

Converse je na to dodao i zaštitno platno koje odbija vodu – Shield Canvas kao i jezik sa umetkom. Uklonjene su dve tradicionalne rupice sa nitnom na sredini, da bi se dobila patika koja je spremna za avanture po mokrom i kišnom terenu.

FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Detail5 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black HeelPair 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Lateral 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu!

Glavne karakteristike: Platno koje odbija vodu, Nike Lunarlon uložak, da ostanete suvi i uživate po kiši.

FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black LateralPair 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black Medial 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu! FH16 AS ChuckII ShieldCanvas Black TopdownPair 153532 Converse Chuck Taylor All Star II Shield Canvas: Vaše omiljene patike od sada i za kišu!
Comments