Converse patike su sinonim za urbani stil i udobnost, prilagođavajući se različitim ukusima i prilikama, od svakodnevnih obaveza do sportskih aktivnosti. Bez obzira da li ste ljubitelj klasičnog ili modernog stila, aktivnog načina života ili ležernih šetnji gradom, Converse u ponudi ima model koji će zadovoljiti vaše potrebe i očekivanja. Ono što Converse patike izdvaja od konkurencije jeste njihova svestrana priroda. Podjednako su atraktivne i udobne u različitim prilikama i u kombinaciji sa raznovrsnim odevnim komadima.

Converse patike sa domaćeg tržišta – prema izboru WMAN stilista

Muške patike Converse Chuck 70 AT-CX

Elegantan i urban, ovaj model predstavlja savršen spoj klasičnog i modernog. Gornji deo, od kvalitetnog platna i diskretni detalji od antilop kože čine ove patike idealnim za svakodnevno nošenje. Udobnost je zagarantovana zahvaljujući specijalnoj CX peni u đonu, koja pruža superiornu amortizaciju i potporu stopalu.

converse 1 Converse patike: Modeli za urbani stil iz domaće ponude

Converse patike Chuck Taylor All Star Construct 

Avanturistički duh i nekonvencionalan pristup dizajnu glavne su odlike ovog modela. Robustni godnji deo od izdržljivog platna i inovativni detalji poput ojačanja na peti i jeziku čine ove patike spremnim za sve izazove gradskog života. Posebna pažnja posvećena je đonu, koji je izrađen od gume otporne na habanje i pruža izvanredno prianjanje na različitim podlogama.

converse 2 Converse patike: Modeli za urbani stil iz domaće ponude

Converse patike Chuck 70 Plus

Minimalizam i preciznost linija dominiraju ovim modelom, koji je svojom belinom i diskretnim logotipm osvojio srca ljubitelja jednostavnog, ali efektnog stila. Visokokvalitetni materijali i pažljivo izrađeni detalji garantuju dugotrajnost i udobnost, dok ortopedski uložak sa memorijskom penom pruža dodatnu potporu stopalu.

converse 3 Converse patike: Modeli za urbani stil iz domaće ponude

Converse patike Chuck 70 Plus

Igra boja i tekstura glavna je karakteristika ovog modela, koji neodoljivo podseća na umetničko delo. Kombinacija mat i sjajnih materijala, kao i kontrastnih boja stvara optičku iluziju i privlači pažnju na prvi pogled. Gumeni đon sa specifičnom šarom garantuje prianjanje i na suvim i na vlažnim površinama.

converse 4 Converse patike: Modeli za urbani stil iz domaće ponude

Converse patike CONS AS-1 Pro 

Inspirisan skejt kulturom i dizajniran u saradnji sa profesionalnim skejterima, ovaj model predstavlja idealnu patiku za ljubitelje ovog sporta. Ojačan kožni gornji deo, specijalni sistem za apsorpciju udaraca i gazište sa šarom u obliku riblje kosti pružaju vrhunske performanse i izdržljivost. Retro stil i autentični detalji čine ove patike podjednako atraktivnim i na ulici i u skejt parku.

converse 5 Converse patike: Modeli za urbani stil iz domaće ponude

Converse Chuck 70 Black & White

Klasika u novom ruhu – tako bi se ukratko mogao opisati ovaj model, koji spaja najbolje od crne i bele boje. Premium materijali, poput mekog platna i kože, pružaju vrhunsku udobnost, dok mat detalji na pertlama i štampani logo patch dodaju dozu originalnosti. OrthoLite jastuči u đonu obezbeđuju optimalnu amortizaciju i dugotrajnu udobnost.

converse 6 Converse patike: Modeli za urbani stil iz domaće ponude

Converse x Dungeons & Dragons Chuck 70

U čast 50. godišnjice kultne igre Dungeons & Dragons, Converse je kreirao limitiranu ediciju patika koje spajaju legendarni stil Chuck 70 modela sa elementima iz sveta mašte i avanture. Grafički otisci inspirisani legendarnim tablicama, priručnicima i kockicama iz igre krase godnji deo od platna, dok izrezani kožni čičak na gležnju i 3D oblikovane plastične zvezde dodatno naglašavaju jedinstvenost ovog modela.

converse 7 Converse patike: Modeli za urbani stil iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: Sveže iz domaće ponude: Kape i šeširi za svaku letnju priliku

Naslovna fotografija: pinterest.com

Nikola Gudelj

Comments