Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Crno-bele kombinacije su in, a evo kako i da ih nosiš

1/2

Muška moda često se bazira na minimalizmu – jednostavni krojevi, dobre boje, komfor, bez preteranih dezena i nepotrebih detalja. Upravo zato, mnogi muškarci i ne primete da kombinuju džins i bele majice na svakodnevnom nivou i da im je garderober verovatno pun stvari veoma sličnih boja i formi, što automatski izaziva veliki broj sličnih odevnih kombinacija koje manje-više izgledaju kao jedan te isti autift. Ipak, ovo možete lako promeniti, a idealna prilika da se izvežbate u uklapanju i kreiranju različitih autfita od sličnih komada – je to što su crno-bele odevne kombinacije IN! A kako biste crno-bele kombinacije, najteže i najefektnije, izneli na više zanimljivih načina – morate se naučiti kreativnom kombinovanju. Verujte nam, vaš crni džemper izgledaće potpuno drugačije uz bele pantalone, nego uz crne, kao i uz crnu kožnu jaknu, pre nego jaknu od belog teksasa. Stvar je samo u planiranju, a evo nekoliko autfita koji bi vam mogli poslužiti kao inspiracija.

Beli sportski dres uz crnu kombinaciju

Veoma je moguće da u svom garderoberu posedujete neki sportski dres bele boje, za koji ste mislili da je “rezervisan” isključivo za trening. Ipak, to ne mora biti tako – a belu sportsku majicu možete uklopiti uz crne pantalone i crnu majicu dugih rukava koja će se videti ispod dresa, kao i patike u kombinaciji ove dve jednostavne boje.

Beli džemper uz all black stajling

Beli džemper, odnosno belu rolku možete uklopiti uz skroz crni stajling, kako biste biste razbili monotoniju kompletnog autfita i akcenat stavili na sam džemper. U suštini, ovo pravilo se može primeniti i na druge odevne komade, dakle, onaj koji želite da istaknete neka bude beo – a ostali nek ostanu u crnoj boji.

Crna rolka i bele pantalone

Crna rolka je statement komad koji bi svaki muškarac trebalo da ima u svom garedroberu, a postala je popularna i među celebrity ličnostima u prethodnih nekoliko meseci. Crna rolka i crne pantalone jesu, možemo slobodno reći, klasik kombinacija, ali ukoliko želite malo da je osvežite i učinite zanimljivijom, crne pantalone zamenite belim.

Bela kombinacija i crna jakna + crni aksesoar

Kao što smo rekli, komad koji želite da akcentujete u autfitu, neka bude različite boje od ostatka autfita u jednoj boji. Prethodni primer odnosio se na beli džemper u crnom autfitu, a ovog puta imamo suprotnu kombinaciju sa istim, dobrim efektom. Dakle, celokupnu belu kombinaciju razbijte crnom šuškavom jaknom (šuškave jakne biće naročito popularne ove zime), a ukoliko želite malo da ublažite kontrast, dodajte i crni aksesoar u vidu kačketa ili patika.

Wannabe TV

Editors choice