Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Crno-bele kombinacije su in, a evo kako i da ih nosiš

1/2

Muška moda često se bazira na minimalizmu – jednostavni krojevi, dobre boje, komfor, bez preteranih dezena i nepotrebih detalja. Upravo zato, mnogi muškarci i ne primete da kombinuju džins i bele majice na svakodnevnom nivou i da im je garderober verovatno pun stvari veoma sličnih boja i formi, što automatski izaziva veliki broj sličnih odevnih kombinacija koje manje-više izgledaju kao jedan te isti autift. Ipak, ovo možete lako promeniti, a idealna prilika da se izvežbate u uklapanju i kreiranju različitih autfita od sličnih komada – je to što su crno-bele odevne kombinacije IN! A kako biste crno-bele kombinacije, najteže i najefektnije, izneli na više zanimljivih načina – morate se naučiti kreativnom kombinovanju. Verujte nam, vaš crni džemper izgledaće potpuno drugačije uz bele pantalone, nego uz crne, kao i uz crnu kožnu jaknu, pre nego jaknu od belog teksasa. Stvar je samo u planiranju, a evo nekoliko autfita koji bi vam mogli poslužiti kao inspiracija.

Beli sportski dres uz crnu kombinaciju

Veoma je moguće da u svom garderoberu posedujete neki sportski dres bele boje, za koji ste mislili da je “rezervisan” isključivo za trening. Ipak, to ne mora biti tako – a belu sportsku majicu možete uklopiti uz crne pantalone i crnu majicu dugih rukava koja će se videti ispod dresa, kao i patike u kombinaciji ove dve jednostavne boje.

Beli džemper uz all black stajling

Beli džemper, odnosno belu rolku možete uklopiti uz skroz crni stajling, kako biste biste razbili monotoniju kompletnog autfita i akcenat stavili na sam džemper. U suštini, ovo pravilo se može primeniti i na druge odevne komade, dakle, onaj koji želite da istaknete neka bude beo – a ostali nek ostanu u crnoj boji.

Crna rolka i bele pantalone

Crna rolka je statement komad koji bi svaki muškarac trebalo da ima u svom garedroberu, a postala je popularna i među celebrity ličnostima u prethodnih nekoliko meseci. Crna rolka i crne pantalone jesu, možemo slobodno reći, klasik kombinacija, ali ukoliko želite malo da je osvežite i učinite zanimljivijom, crne pantalone zamenite belim.

Bela kombinacija i crna jakna + crni aksesoar

Kao što smo rekli, komad koji želite da akcentujete u autfitu, neka bude različite boje od ostatka autfita u jednoj boji. Prethodni primer odnosio se na beli džemper u crnom autfitu, a ovog puta imamo suprotnu kombinaciju sa istim, dobrim efektom. Dakle, celokupnu belu kombinaciju razbijte crnom šuškavom jaknom (šuškave jakne biće naročito popularne ove zime), a ukoliko želite malo da ublažite kontrast, dodajte i crni aksesoar u vidu kačketa ili patika.

Wannabe TV

Editors choice