Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Moda i nega

Crno-bele kombinacije su in, a evo kako i da ih nosiš

1/2

Muška moda često se bazira na minimalizmu – jednostavni krojevi, dobre boje, komfor, bez preteranih dezena i nepotrebih detalja. Upravo zato, mnogi muškarci i ne primete da kombinuju džins i bele majice na svakodnevnom nivou i da im je garderober verovatno pun stvari veoma sličnih boja i formi, što automatski izaziva veliki broj sličnih odevnih kombinacija koje manje-više izgledaju kao jedan te isti autift. Ipak, ovo možete lako promeniti, a idealna prilika da se izvežbate u uklapanju i kreiranju različitih autfita od sličnih komada – je to što su crno-bele odevne kombinacije IN! A kako biste crno-bele kombinacije, najteže i najefektnije, izneli na više zanimljivih načina – morate se naučiti kreativnom kombinovanju. Verujte nam, vaš crni džemper izgledaće potpuno drugačije uz bele pantalone, nego uz crne, kao i uz crnu kožnu jaknu, pre nego jaknu od belog teksasa. Stvar je samo u planiranju, a evo nekoliko autfita koji bi vam mogli poslužiti kao inspiracija.

Beli sportski dres uz crnu kombinaciju

Veoma je moguće da u svom garderoberu posedujete neki sportski dres bele boje, za koji ste mislili da je “rezervisan” isključivo za trening. Ipak, to ne mora biti tako – a belu sportsku majicu možete uklopiti uz crne pantalone i crnu majicu dugih rukava koja će se videti ispod dresa, kao i patike u kombinaciji ove dve jednostavne boje.

Beli džemper uz all black stajling

Beli džemper, odnosno belu rolku možete uklopiti uz skroz crni stajling, kako biste biste razbili monotoniju kompletnog autfita i akcenat stavili na sam džemper. U suštini, ovo pravilo se može primeniti i na druge odevne komade, dakle, onaj koji želite da istaknete neka bude beo – a ostali nek ostanu u crnoj boji.

Crna rolka i bele pantalone

Crna rolka je statement komad koji bi svaki muškarac trebalo da ima u svom garedroberu, a postala je popularna i među celebrity ličnostima u prethodnih nekoliko meseci. Crna rolka i crne pantalone jesu, možemo slobodno reći, klasik kombinacija, ali ukoliko želite malo da je osvežite i učinite zanimljivijom, crne pantalone zamenite belim.

Bela kombinacija i crna jakna + crni aksesoar

Kao što smo rekli, komad koji želite da akcentujete u autfitu, neka bude različite boje od ostatka autfita u jednoj boji. Prethodni primer odnosio se na beli džemper u crnom autfitu, a ovog puta imamo suprotnu kombinaciju sa istim, dobrim efektom. Dakle, celokupnu belu kombinaciju razbijte crnom šuškavom jaknom (šuškave jakne biće naročito popularne ove zime), a ukoliko želite malo da ublažite kontrast, dodajte i crni aksesoar u vidu kačketa ili patika.

Wannabe TV

Editors choice