Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

Reklama za novu kampanju H&M Modern Essentials selected by David Beckham ponovo spaja jednu od najvećih svetskih ikona i poznatog komičara Kevina Harta. Radnja se dešava na putovanju i nastavlja se tamo gde je priča iz njihove prve reklame stala, u kojoj se Kevin pripremao za ulogu Dejvida u biografskom filmu. Nova kampanja, u kojoj Dejvid i Kevin nose istovetne kombinacije iz kolekcije jesen/zima 2016. godine, prati Kevinove planove da nastupi kao zvezda mjuzikla “I, Beckham: The Musical”. Prikazivanje reklame počeće 26. septembra na vebsajtu hm.com.

BTS Modern Essentials 2 Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

Toliko sam uživao u snimanju prve kampanje za H&M sa Kevinom da smo jednostavno morali da uradimo nastavak. Ovog puta priču smo pomerili jedan korak dalje. Nadam se da će se svima dopasti, mi smo svakako uživali dok smo je snimali,” kaže Dejvid Bekam.

Sjajno je imati priliku da još jednom pokažete svetu ono što svi već znaju, da sam zapravo ja inspiracija za stil Dejvida Bekama. On me u potpunosti kopira,” kaže Kevin Hart.

BTS Modern Essentials 7 Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

U novoj reklami, Dejvid i Kevin putuju od Los Anđelesa do Las Vegasa, navodno zbog sastanka sa finansijerima novog vegaskog mjuzikla. Usput, Kevinova predanost da oponaša Dejvida odlazi u još veću krajnost. Za ovu kampanju, Dejvid i Kevin nose dve kombinacije iz kolekcije: pilotsku jaknu sa patent-zatvaračem i okovratnikom od veštačkog krzna koja se nosi sa rol-kragnom i džemper sa kontrastnim prugama.

BTS Location Modern Essentials 1 Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

Dejvid i Kevin izgledaju vrlo elegantno u kampanji. Modern Essentials je kolekcija za muškarce sa sjajnim ličnim stilom, bez obzira gde se nađu. Pilotska jakna i prugasti džemper novi su osnovni komadi garderobe za muškarce širom sveta,” kaže Andreas Levenstam, dizajner muške odeće u H&M-u.

Kampanju je ponovo režirao Fredrik Bond, zaslužan za poslednje dve reklame H&M-a u kojima glumi Dejvid Bekam. Snimana je u okolini Los Anđelesa tokom maja, a Dejvid je na Instagramu podelio sliku sa snimanja i tako otkrio novu kampanju sa Kevinom.

Kolekcija Modern Essentials selected by David Beckham za jesen/zimu 2016. godine biće dostupna u svim H&M prodavnicama koje prodaju mušku odeću, kao i na internetu, počevši od 29. septembra.

Wannabe TV

Editors choice