Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

Reklama za novu kampanju H&M Modern Essentials selected by David Beckham ponovo spaja jednu od najvećih svetskih ikona i poznatog komičara Kevina Harta. Radnja se dešava na putovanju i nastavlja se tamo gde je priča iz njihove prve reklame stala, u kojoj se Kevin pripremao za ulogu Dejvida u biografskom filmu. Nova kampanja, u kojoj Dejvid i Kevin nose istovetne kombinacije iz kolekcije jesen/zima 2016. godine, prati Kevinove planove da nastupi kao zvezda mjuzikla “I, Beckham: The Musical”. Prikazivanje reklame počeće 26. septembra na vebsajtu hm.com.

BTS Modern Essentials 2 Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

Toliko sam uživao u snimanju prve kampanje za H&M sa Kevinom da smo jednostavno morali da uradimo nastavak. Ovog puta priču smo pomerili jedan korak dalje. Nadam se da će se svima dopasti, mi smo svakako uživali dok smo je snimali,” kaže Dejvid Bekam.

Sjajno je imati priliku da još jednom pokažete svetu ono što svi već znaju, da sam zapravo ja inspiracija za stil Dejvida Bekama. On me u potpunosti kopira,” kaže Kevin Hart.

BTS Modern Essentials 7 Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

U novoj reklami, Dejvid i Kevin putuju od Los Anđelesa do Las Vegasa, navodno zbog sastanka sa finansijerima novog vegaskog mjuzikla. Usput, Kevinova predanost da oponaša Dejvida odlazi u još veću krajnost. Za ovu kampanju, Dejvid i Kevin nose dve kombinacije iz kolekcije: pilotsku jaknu sa patent-zatvaračem i okovratnikom od veštačkog krzna koja se nosi sa rol-kragnom i džemper sa kontrastnim prugama.

BTS Location Modern Essentials 1 Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

Dejvid i Kevin izgledaju vrlo elegantno u kampanji. Modern Essentials je kolekcija za muškarce sa sjajnim ličnim stilom, bez obzira gde se nađu. Pilotska jakna i prugasti džemper novi su osnovni komadi garderobe za muškarce širom sveta,” kaže Andreas Levenstam, dizajner muške odeće u H&M-u.

Kampanju je ponovo režirao Fredrik Bond, zaslužan za poslednje dve reklame H&M-a u kojima glumi Dejvid Bekam. Snimana je u okolini Los Anđelesa tokom maja, a Dejvid je na Instagramu podelio sliku sa snimanja i tako otkrio novu kampanju sa Kevinom.

Kolekcija Modern Essentials selected by David Beckham za jesen/zimu 2016. godine biće dostupna u svim H&M prodavnicama koje prodaju mušku odeću, kao i na internetu, počevši od 29. septembra.

Wannabe TV

Editors choice