Svi se sećamo legendarne replike iz serije “Vruć vetar” kada Čkalja kaže Bori Todoroviću: ”Stavio si taj helikopter oko guše i idi gde si poš`o”. Sasvim neočekivano leptir mašna se vratila u mušku modu i to na velika vrata.

Veljko Tomovic masne 5 670x446 Detalji koji čine stil: Leptir mašna

Zaboravljeni detalj koji je do skora bio simbol visoke elegancije, ozbiljnosti i uštogljenosti dobio je svoje novo lice. Leptir mašne više nisu samo u crnoj boji i ne nose se samo u operu. Maštoviti kreatori prave ih u svim bojama a još maštovitiji stilisti predlažu da ih kombinujemo i nosimo čak uz farmerke i teksas košulje. Pored leptir mašne koja je, što se vezivanja tiče, mnogo praktičnija i lakša za korišćenje od kravate, obavezan detalj je i marica za džep na sakou. U dobroj kombinacija ova dva detalja daće vašem izgledu onaj završni pečat i staviti vašu ličnu tačku “i”.

Veljko Tomovic masne 8 670x446 Detalji koji čine stil: Leptir mašna

Nove redizajnirane i savremene letir mašne napravljene su od najrazličitijih materijala. Pored tradicionalnih kao što su one od svile, satena ili somota nove leptir mašne napravljene su i od metala, zice i čak od drveta.

00 1392990383 675x0 Detalji koji čine stil: Leptir mašna

Budite maštoviti i hrabri pri odabiru svog “helikoptera” jer ko zna gde vas njegove elise mogu odneti.

Milivoje Čolić

Comments