Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Efikasna nega za kosu za muškarce sa Vichy Dercos Aminexil MEN

Efikasna nega za kosu za muškarce sa Vichy Dercos Aminexil MEN

Linija proizvoda protiv opadanja kose jednog od vodećih svetskih brendova dermatološke kozmetike lansirala je tri proizvoda protiv opadanja kose iz linije Aminexil MEN, a uz karakterističan hashtag #DaSamBaremZnao poznati “ćelavci” podelili su svoje iskustvo gubitka kose

Gubitak kose je Ahilova peta mnogih muškaraca i tema o kojoj nerado govore, jer osim mogućih zdravstvenih problema ukazuje i na ono na šta su oba pola osetljiva – starenje i gubitak mladalačkog izgleda. Godine, naravno, ne moraju da budu glavni krivac slabljenja i gubitka kose, tu su i fiziološki uzroci kao što su hormoni i nasledni faktor, ali i sveprisutni stres, štetno UV zračenje i zagađenje iz okoline, naročito u urbanim sredinama. Posledice su oštećenja folikula dlake i vlakna, kao i postepena degradacija rasta kose, koja je, zahvaljujući sprovedenim istraživanjima, otkrivena kod velikog boja muškaraca.

Sve ovo su u praksi potvrdili glumac, autor i voditelj popularnog kulinarskog šou programa “Mr. Kitchen” Slobodan Stefanović i novosadski influenser Goran Astaloš, koji su sa dozom humora i šalom na vlastiti račun na svojim profilima na društvenim mrežama podelili iskustvo o prvim znacima gubitka kose i postepenom prihvatanju nove slike u ogledalu. Na fotografijama koje možete pogledati na Slobodanovom i Goranovom profilu, osmesi sijaju barem koliko i njihovo teme! Uz #DaSamBaremZnao u kratkom roku momci su prikupili mnoštvo solidarnih muških lajkova.

Ipak, da ne bude sve tako crno, pobrinuo se Dercos sa svoja tri proizvoda protiv opadanja kose iz linije Aminexil MEN.

VICHY DERCOS Aminexil MEN linija Fotografija 2 e1554382464150 Efikasna nega za kosu za muškarce sa Vichy Dercos Aminexil MEN

Intenzivni tretman namenjen muškarcima sa prvim znacima gubitka kose, koji se ciljano nanosi ujutru ili uveče na područje opadanja kose (zalisci ili teme). Njegova gelasta struktura omogućava lako nanošenje na vlasište, a osim što jača vlakno kose, u roku od šest nedelja dokazano usporava opadanje kose na ciljanim zonama.

Za muškarce sa proređenom kosom po čitavom temenu u ponudi je Aminexil MEN pena trostrukog delovanja koja trenutno zadebljava vlas i daje strukturu, a njena lagana i prozračna penušava tekstura omogućava lako nanošenje čak i na osetljivo vlasište. Kosa je u trenutku oblikovana i spremna za izlazak iz kuće ka svakodnevnim obavezama.

Kao odlična dopuna Aminexil MEN intenzivnom tretmanu ili peni, tu je Aminexil MEN energetski stimulirajući šampon sa kreatinom za revitalizovano vlasište i jaču i gušću kosu. Pogodan je za korišćenje više puta nedeljno.

Teško je ostati ravnodušan na sve ove dobre vesti? Podelite fotografiju svoje “frizure” uz #DaSamBaremZnao i pridružite se pokretu ponosnih ćelavaca, koji znaju da je to samo forma, a ne sadržaj. A ostali, koji imaju kosu i ne žele da se od nje rastanu – odaberite Dercos jer #kosabiradercos!

Više informacija o proizvodima potražite na vichy.rs

Wannabe TV

Editors choice