Da, konačno je leto došlo i donelo lepo i toplo vreme. To znači da je pravo vreme da obratimo pažnju na savršene, lagane kombinacije, koje će učiniti da izgledate veoma dobro, a pri tome da se osećate udobno i komforno. Bitno je da nosite lagane, prirodne materijale, koji će vas malo i rashladiti, no, šta je potrebno da radite kada je obuća u pitanju? Patike su udobne i često poželjne, ali u njima može da bude suviše toplo. Kada su sandale u pitanju, one bi bile najpodesnije za ovo vreme, ali kada su u pitanju neke formalnije i poslovne kombinacije, one su skoro nemoguće. Zato je najbolje da se odlučite sa odlične espadrile koje će vam biti od velike pomoći ovog leta.

Espadrile su veoma dobre jer ih možete kombinovati sa različitim komadima garderobe i možete ih ubaciti u bilo koji stil koji želite da ponesete. Lagane su i zbog toga dobre za leto, jer vam neće stvarati veliki pritisak na stopalo i neće vam biti pretoplo. Savršene su uz šortseve i košulje, budući da odlično upotpunjavaju ovakve outfit – e. Najviše ih možete naći i nekako su najpogodnije one u teget boji, jer su u njoj najbolje za dalje kombinovanje. Možete ih nositi i uz farmerke, džins koji je povijen do preko članaka, što ćete videti da izgleda fantastično.

Espadrile SAVRŠENA obuća za leto Espadrile: SAVRŠENA obuća za leto Espadrile SAVRŠENA obuća za leto4 Espadrile: SAVRŠENA obuća za leto

Jedne od lepših, koje mogu da se ubace u mnogo kombinacija, jesu sa prugama, odnosno one koje su deo mornarskog stila. Teget i bele pruge sa plutom, savršen su izbor za letnje dane i odlaske na odmor, ali i poslovne kombinacije.

Espadrile SAVRŠENA obuća za leto5 Espadrile: SAVRŠENA obuća za leto
Comments