Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Evo kako da iskopirate stil muzičara Andersona .Paaka

1/2

Čuveni i neverovatno talentovani R&B, rap i soul muzičar Anderson .Paak, poznatiji i kao “best teeth in the game” čovek – jedan je od najboljih muzičara današnjice. Njegova muzika može vam uneti neverovatnu pozitivnu energiju i u onim najcrnjim danima, a to nije ni čudo kada ga bolje upoznate. On zrači optimističnom energijom, koja se čuje kroz njegovu muziku, ali vidi i kroz njegov unikatni stil. U nastavku vam predstavljamo nama omiljene stilske kombinacije Anderson .Paaka, koje nisu za one koji se plaše boje i igranja u modnom smislu. Uživajte!

Boje i naočare za sunce su must have

Ukoliko ste upoznati sa Anderson .Paakom, upoznati ste i sa time da on uglavnom nikada ne skida naočare za sunce. One su postale deo njegovog javnog nastupa i prikaza, a sigurni smo da je u toku života i karijere promenio barem hiljadu različitih pari. I ne, ne preterujemo! Andersonu naočare za sunce stoje odlično, a on se ne boji različitih oblika, boja stakala i detalja na modelima naočara koje bira.

Pruge i matching setovi

Još jedan signature stilski momenat Andersona .Paaka je nošete matching setova, koji najčešće u sebi sadrže košulju i šorts. Ovog puta on se odlučio za prugasti satenski set koji nas pomalo podseća na pidžamu, ali svakako ne možemo poreći da mu veoma dobro stoji! Ovo je primer stajlinga koji mogu izneti samopouzdani muškarci koji vole da se zabave i imaju dobar smisao za humor.

Casual ali kul trenerke u svakoj prilici

Pored matching setova koji se satoje od košulje i šortsa, Andersona možemo videti i u matching setu trenerki, koje on nosi u najrazličitijim prilikama. Anderson je čovek koji ceni komfor i voli da ne bude modni komformista, pa ćemo ga tako često viđati u trenerci u onim prilikama za koje trenerka možda i nije baš namenjena.

Crno-beli stajling i bucket kapa

Anderson je jedan od onih ljudi koji uspeva da izgleda ekstravagantno i zabavno čak i kada se obuče minimalistički! Mi zaista ne znamo kako mu to uspeva, ali uspeva mu – a ovog puta možemo ga videti u klasičnoj beloj majici, crnim pantalonama i kariranoj, crno-beloj jakni koja je veoma trendy. Naravno, aksesoari su mu popularni ribarski šešir i patike u pastelnim bojama.

Wannabe TV

Editors choice