Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Evo kako da iskopirate stil muzičara Andersona .Paaka

1/2

Čuveni i neverovatno talentovani R&B, rap i soul muzičar Anderson .Paak, poznatiji i kao “best teeth in the game” čovek – jedan je od najboljih muzičara današnjice. Njegova muzika može vam uneti neverovatnu pozitivnu energiju i u onim najcrnjim danima, a to nije ni čudo kada ga bolje upoznate. On zrači optimističnom energijom, koja se čuje kroz njegovu muziku, ali vidi i kroz njegov unikatni stil. U nastavku vam predstavljamo nama omiljene stilske kombinacije Anderson .Paaka, koje nisu za one koji se plaše boje i igranja u modnom smislu. Uživajte!

Boje i naočare za sunce su must have

Ukoliko ste upoznati sa Anderson .Paakom, upoznati ste i sa time da on uglavnom nikada ne skida naočare za sunce. One su postale deo njegovog javnog nastupa i prikaza, a sigurni smo da je u toku života i karijere promenio barem hiljadu različitih pari. I ne, ne preterujemo! Andersonu naočare za sunce stoje odlično, a on se ne boji različitih oblika, boja stakala i detalja na modelima naočara koje bira.

Pruge i matching setovi

Još jedan signature stilski momenat Andersona .Paaka je nošete matching setova, koji najčešće u sebi sadrže košulju i šorts. Ovog puta on se odlučio za prugasti satenski set koji nas pomalo podseća na pidžamu, ali svakako ne možemo poreći da mu veoma dobro stoji! Ovo je primer stajlinga koji mogu izneti samopouzdani muškarci koji vole da se zabave i imaju dobar smisao za humor.

Casual ali kul trenerke u svakoj prilici

Pored matching setova koji se satoje od košulje i šortsa, Andersona možemo videti i u matching setu trenerki, koje on nosi u najrazličitijim prilikama. Anderson je čovek koji ceni komfor i voli da ne bude modni komformista, pa ćemo ga tako često viđati u trenerci u onim prilikama za koje trenerka možda i nije baš namenjena.

Crno-beli stajling i bucket kapa

Anderson je jedan od onih ljudi koji uspeva da izgleda ekstravagantno i zabavno čak i kada se obuče minimalistički! Mi zaista ne znamo kako mu to uspeva, ali uspeva mu – a ovog puta možemo ga videti u klasičnoj beloj majici, crnim pantalonama i kariranoj, crno-beloj jakni koja je veoma trendy. Naravno, aksesoari su mu popularni ribarski šešir i patike u pastelnim bojama.

Wannabe TV

Editors choice