Farmerke za muškarce su nepokolebljiv simbol stila, praktičnosti i udobnosti, a domaće tržište nudi bogat i povoljan izbor koji će zadovoljiti svačije preferencije. Bez obzira u kom smeru se kreću trendovi, džins je klasičan komad odeće koji se neprestano transformiše, prilagođavajući se različitim prilikama (i na neki način – postoji za sebe – nekad čak i nezavisno od drugih modnih stilova).

Koliko puta ste otišli u kupovinu, tražeći idealan par farmerki koji će zadovoljiti vaše kompleksne potrebe, ali ste se vratili bez uspeha? Za muškarce, pronalazak odgovarajućeg vodiča za šoping može biti izazovan poduhvat – imajući u vidu da nema velikog broja stručnjaka i izvora koji se u potpunosti posvećuju muškoj modi.

Ipak, upečatljivi šik modeli su svuda oko nas, potrebno je samo da malo pažljivije gledamo (kao i da znamo na šta da se fokusiramo).

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim i udobnim teksasom, koji će biti ležeran i prikladan kako za posao, tako i za večernji izlazak sa društvom – na pravom ste mestu. Izdvojili smo najbolje farmerke dostupne na domaćem tržištu, prema preporuci profesionalnih modnih stilista našeg portala.

Farmerke za muškarce na domaćem tržištu: Preporuke stilista portala WMAN 

Diesel Krooley plavi model

Ove Krooley sweat farmerke predstavljaju savršen spoj udobnosti i trendi izgleda. Iscepane i izbeljene plave farmerke sa učkurom donose dozu opuštenosti svakom stajlingu, a mogu se nositi uz majice različitih dezena, tekstura i boja – za opušteni, ali istovremeno savremen izgled.

farmerke za muskarce 1 min WMAN stilisti biraju: Ovo su najbolje farmerke za muškarce na domaćem tržištu

Diesel D-Strukt farmerke

Diesel model od pamučnog somota sa dodatkom poliestera pruža udobnost i moderan look. Ove farmerke mogu da se nose uz košulju ili džemper za klasičan i sofisticiran izgled ili ipak uz duks za postizanje kežual svakodnevnog stila.

farmerke za muskarce min WMAN stilisti biraju: Ovo su najbolje farmerke za muškarce na domaćem tržištu

HUGO široki muški model

Pamučne HUGO straight fit farmerke sa širokim nogavicama u tamnosivoj nijansi dodaju dozu samouverenosti svakom autfitu. Stylish model se savršeno uklapa uz svaki odevni komad – bilo da je u pitanju sportski ili poslovni. Svakako, jedno je sigurno – pružiće vam udoban izgled kom težite u svim prilikama.

farmerke za muskarce 1 min 1 WMAN stilisti biraju: Ovo su najbolje farmerke za muškarce na domaćem tržištu

LEGEND tamnoplave farmerke

Ovaj tamnoplavi džins regular fit kroja pruža moderan i sveden izgled uz notu sofisticiranosti i jednostavnosti. Blago izbeljivanje u predelu butina, kolena i ispod džepova daje dodatnu teksturu farmerkama izrađenim od statičnog teksasa. Ravne nogavice prate liniju tela, a džins je izrađen od vrste materijala koji se tokom nošenja oblikuje prema vašim aktivnostima – tako da predstavljaju idealan izbor ukoliko tražite komad koji možete da nosite u svim prilikama.

farmerke za muskarce 2 min WMAN stilisti biraju: Ovo su najbolje farmerke za muškarce na domaćem tržištu

ZARA bledoplavi model

Ovaj straight fit model sa pet džepova i efektom izbledelosti i iznošenosti pruža klasičan, ali samouveren izgled. Ako preferirate kežual kombinacije koje mogu da se nose uz opuštenije majice i patike, ovo je džins za vas.

farmerke za muskarce 3 min WMAN stilisti biraju: Ovo su najbolje farmerke za muškarce na domaćem tržištu

ZARA cargo farmerke

Relaxed fit farmerke od “neopranog” teksasa pružaju rokerski i buntovnički look. Lako ćete ih kombinovati sa različitim vrstama materijala i tekstura, a cargo stil će vas izdvojiti u svakoj prostoriji.

farmerke za muskarce 4 min WMAN stilisti biraju: Ovo su najbolje farmerke za muškarce na domaćem tržištu

RESERVED model širokih nogavica

Ove teksas pantalone širokih nogavica ležernog kroja pružaju udobnost i opuštenost, a dva otvorena prednja i zadnja džepa omogućavaju visoku funkcionalnost kojoj teži svaki moderni muškarac. Njihov bledoplavi ton i ležeran kroj čine ih go-to opcijom u svakodevnim prilikama.

farmerke za muskarce 5 min WMAN stilisti biraju: Ovo su najbolje farmerke za muškarce na domaćem tržištu

Pročitajte i ovo: Smelo i otmeno: Bordo muška odeća i obuća prema izboru naših stilista

Naslovna fotografija: pinterest.com/gingtto.com

Milica Nešić

Comments