Odeća muškog modnog brenda Gagliardi (Galjardi) prisutna je na našem tržištu tek nekoliko meseci, a već je stekla poštovanje kruga modnih obožavalaca. Osnovne karakteristike modela ove kuće su vrhunski kvalitet koji karakteriše precizna krojačka obrada i klasični latinski dizajn kombinovan sa najnovijim trendovima u muškoj modi kako bi se stvorio jedinstveni ‘look’ koji prija ukusu savremenog džentlmena.

Gagliardi jesen zima 2014 1 Gagliardi: Nova kolekcija inspirisana Toskanom

Nanovija Gagliardi kolekcija inspirisana je lovom na divlje veprove u Toskani. Jesenje šume Toskane poslužile su kao inspiracija za izbor boja, tkanina i tekstura koje Gagliardi odeći daju lepotu, eleganciju i udobnost. Pored vrhunskog dizajna i izradeGagliardi veoma vodi računa o pristupačnosti svoje odeće kako savremeni muškarac ne bi morao da pravi kompromise kada je kvalitet u pitanju.

Gagliardi jesen zima 2014 2 Gagliardi: Nova kolekcija inspirisana Toskanom Gagliardi jesen zima 2014 3 Gagliardi: Nova kolekcija inspirisana Toskanom Gagliardi jesen zima 2014 4 Gagliardi: Nova kolekcija inspirisana Toskanom

Otkrijte novu Gagliardi kolekciju za jesen i zimu na zvaničnom sajtu i Facebook stranici. 

Comments