Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Moda i nega

Gilette novogodišnji set: Za najbolji početak 2015. godine

Ne postoje dva muškarca sa istim načinom brijanja. Neki se briju brzo, u samo 30 poteza, dok se neki briju u čak 700 poteza, što u velikoj meri utiče na to kako će koža izgledati i koliko će biti nežna.

Bez obzira na to koliko je jedinstven način brijanja svakog muškarca, sebi možete pružiti najpreciznije i najbrižnije brijanje uz specijalno izdanje Gillette poklon pakovanja – Gillette Fusion ProGlide Support Set. Tako će vaša koža biti spremna da se hrabro suoči sa zimom.

Gillette ProGlide Support Set uključuje:

Fusion ProGlide ručni brijač;

Fusion ProGlide 4 zamenska kertridža;

Fusion ProGlide hidrirajući gel za brijanje od 75 ml.

gilette novogodisnji set 1 Gilette novogodišnji set: Za najbolji početak 2015. godine

Godinama tehnološkog i proizvodnog inoviranja, Gillette je stvorio svoje najnaprednije oštrice ikada. Gillette Fusion ProGlide brijač sadrži novu osnovnu tehnologiju: tanje, finije oštrice koje mu pomažu da klizi kroz bradu sa manje trzanja i čupanja, specijalni sloj za slabije trenje i Precizno Trimer sečivo.

Sa pet oštrica tanjih talasne dužine svetlosti, Gillette Fusion ProGlide nudi vidljivo, temeljno i prijatno brijanje nakon kog će se i najosetljivija koža osećati dobro. Stabilizator oštrica koji održava njihov optimalan razmak omogućava da se oštrice prilagode konturama lica muškarca.

Lubrastrip traka sa mineralnim uljem i polimerima omogućava brijaču da se glatko kreće po površini kože čak i pri ponovljenim potezima brijača. Nove oštrice pružaju temeljno brijanje, pa je s toga veoma bitno da se redovno menjaju, posebno ako izgledaju istrošeno – Lubrastrip bledi kao znak da je vreme da se oštrica promeni. Jednostavno!

Gillette Fusion ProGlide hidrirajući gel za brijanje može biti pravi spas za vaše lice ove zime! Napravljen od naprednih polimera i lubrikanata, Gel stvara sloj protiv trenja koji štiti lice tako da oštrice brijača sa lakoćom klize po koži, smanjujući iritaciju.

Gillette ProGlide Styler 3 u 1 set uključuje:

3 u 1 ProGlide Styler brijač;

Gillette hidrirajući gel za brijanje od 200ml.

gilette novogodisnji set 2 Gilette novogodišnji set: Za najbolji početak 2015. godine

Gillette Fusion ProGlide Styler je prvi Gillette 3 u 1 alat za precizno stilizovanje za muškarce koji održavaju svoju bradu. Ova kombinacija Braun inženjerstva i Gillette Fusion ProGlide tehnologije ravnomerno trimuje, pruža izuzetno temeljno brijanje i precizan oblik brade, pomažući muškarcima da sa lakoćom dostignu željeni oblik brade.

Moćni trimer sa Braun tehnologijom uključuje tri tanka zgloba koji bez muke klize kroz bradu trimujući ravnomerno na tri jedinstvene prilagođene dužine.

Gillette Fusion ProGlide Power brijač sadrži najnapredniju tehnologiju izrade Gillette brijača za neverovatno temeljno i prijatno brijanje. Prvoklasne oštrice: tanje i finije, sa naprednim slojem za slabije trenje koji omogućava da brijač uklanja bradu sa manje napora u poređenju sa Fusion brijačem.

Snowplow zaštita koji uklanja višak pene za brijanje kako bi obezbedio optimalan kontakt brijača i priprema kožu za temeljno i prijatno brijanje. Lubrastrip traka sa mineralnim uljem i lubrirajućim polimerima omogućiće brijaču da lagano klizi po koži, čak i pri ponovljenim potezima.

Wannabe TV

Editors choice