Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Greške koje muškarci prave u nezi kose (i kako da ih ispraviš)

1/2

Koliko teško može biti da se kosa neguje i održava kako treba? I to muška kosa i muška frizura? Trebalo bi da je prosto, ali izgleda da nije, jer su stručnjaci uočili da su ovo najčešće greške koje muškarci prave.

Korišćenje šampona 2 u 1

Ovo je ozbiljna greška, posmatrano sa stanovišta hemije i biologije. Evo zašto – svaka dlaka na glavi prekrivena je omotačem (kutikule), koji se “otvara” pomoću šampona, kako bi se dobro očistila od prljavštine. Posao kondicionera je da obavi vlaženje i “zatvori” kotikule. Zato, kad koristite šampon koji sadrži regenerator, ne uradite ništa. Jedan proizvod ne može da ima suprotna dejstva. Posledice su da kosa deluje čisto, ali se brže prlja. Jednostavno ćete popraviti ovu grešku – prvo operite kosu šamponom, a zatim nanesite balzam i pustite da odstoji dok se tuširate. Na kraju dobro isperite.

Ne negujete vlasište

Pranje kose nije dovoljno, potrebna vam je i nega vlasišta, naročito ako koristite gelove i ulja, koja mogu stvoriti iritaciju, sušenje kože vlasišta i perut. Pronađite nežno abrazivni proizvod, recimo sa zrncima jojobe, za meko pročišćavanje taloga koji se nakuplja na vlasištu, a postoje i maske za vlasišta.

Nosite neodgovarajuću frizuru

Možda imate super modernu frizuru, koju nose likovi iz vaše omiljene serije (Peaky Blinders), ali vam visoki undercut jednostavno loše stoji, jer vam uši štrče kao drške na loncu, a obrijani delovi lobanje su vam kvrgavi. Pronađite frizuru koja pristaje vašem obliku glave i lica i čija dužina prikriva nedostatke, umesto da ih ističe.

Wannabe TV

Editors choice