Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Ponuda najpopularnijeg multibrand lanca u regionu, FASHION&FRIENDS, biće bogatija za modele holandskog modnog brenda DSTREZZED.

Inspiraciju za osmišljavanje brenda pronašli su posmatrajući poslovnu gospodu 50-ih godina prošlog veka. U tom periodu po prvi put je uvedena neformalna garderoba za muškarce, koja im je istovremeno pružala osećaj sofisticiranosti i udobnosti. Upravo u tom stilu leži nadahnuće za prvu kolekciju koju su predstavili 2010. godine, a tema je inspirisana tadašnjom “how to de-stress” senzacijom.

Cilj im je da kreiraju garderobu koja odiše nasleđem i večnim klasicima, a ujedno kombinuje moderan stil i urbane detalje.

“Nosite Dstrezzed i bićete primećeni u svakoj prilici i u svakom okruženju. Bićete prepoznati kao pravi gospodin koji je istovremeno moderan, džentlmen, a savršeno mu pristaje i casual cool urbani stil. Mi prepoznajemo vaše potrebe i kreiramo komade koji reflektuju vaš stil – stil savremenog muškarca”, poručuju tvorci ovog brenda.

Dstrezzed lookbook 14488 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14757 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14821 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14886 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Dstrezzed neguje i poštuje trendove prošlosti i pozdravlja modernog muškarca 21. veka, i kombinacijom ovih stilova kreira komade za one koji zaista umeju da uživaju u svemu što život pruža.

Odabrani modeli iz prolećne pretkolekcije brenda DSTREZZED biće ekskluzivitet u ponudi multibrend prodavnica FASHION&FRIENDS u Beogradu – Rajićeva Shopping center I Novom Sadu – Promenada SC i Zagrebu – Arena centar.

Dstrezzed lookbook 15108 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15150 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15243 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15343 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Wannabe TV

Editors choice