Intervju: Vitomir Jevremović o VR-All-Art projektu, umetnosti i virtuelnoj stvarnosti

6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Ponuda najpopularnijeg multibrand lanca u regionu, FASHION&FRIENDS, biće bogatija za modele holandskog modnog brenda DSTREZZED.

Inspiraciju za osmišljavanje brenda pronašli su posmatrajući poslovnu gospodu 50-ih godina prošlog veka. U tom periodu po prvi put je uvedena neformalna garderoba za muškarce, koja im je istovremeno pružala osećaj sofisticiranosti i udobnosti. Upravo u tom stilu leži nadahnuće za prvu kolekciju koju su predstavili 2010. godine, a tema je inspirisana tadašnjom “how to de-stress” senzacijom.

Cilj im je da kreiraju garderobu koja odiše nasleđem i večnim klasicima, a ujedno kombinuje moderan stil i urbane detalje.

“Nosite Dstrezzed i bićete primećeni u svakoj prilici i u svakom okruženju. Bićete prepoznati kao pravi gospodin koji je istovremeno moderan, džentlmen, a savršeno mu pristaje i casual cool urbani stil. Mi prepoznajemo vaše potrebe i kreiramo komade koji reflektuju vaš stil – stil savremenog muškarca”, poručuju tvorci ovog brenda.

Dstrezzed lookbook 14488 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14757 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14821 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14886 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Dstrezzed neguje i poštuje trendove prošlosti i pozdravlja modernog muškarca 21. veka, i kombinacijom ovih stilova kreira komade za one koji zaista umeju da uživaju u svemu što život pruža.

Odabrani modeli iz prolećne pretkolekcije brenda DSTREZZED biće ekskluzivitet u ponudi multibrend prodavnica FASHION&FRIENDS u Beogradu – Rajićeva Shopping center I Novom Sadu – Promenada SC i Zagrebu – Arena centar.

Dstrezzed lookbook 15108 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15150 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15243 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15343 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Wannabe TV

Editors choice