Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Ponuda najpopularnijeg multibrand lanca u regionu, FASHION&FRIENDS, biće bogatija za modele holandskog modnog brenda DSTREZZED.

Inspiraciju za osmišljavanje brenda pronašli su posmatrajući poslovnu gospodu 50-ih godina prošlog veka. U tom periodu po prvi put je uvedena neformalna garderoba za muškarce, koja im je istovremeno pružala osećaj sofisticiranosti i udobnosti. Upravo u tom stilu leži nadahnuće za prvu kolekciju koju su predstavili 2010. godine, a tema je inspirisana tadašnjom “how to de-stress” senzacijom.

Cilj im je da kreiraju garderobu koja odiše nasleđem i večnim klasicima, a ujedno kombinuje moderan stil i urbane detalje.

“Nosite Dstrezzed i bićete primećeni u svakoj prilici i u svakom okruženju. Bićete prepoznati kao pravi gospodin koji je istovremeno moderan, džentlmen, a savršeno mu pristaje i casual cool urbani stil. Mi prepoznajemo vaše potrebe i kreiramo komade koji reflektuju vaš stil – stil savremenog muškarca”, poručuju tvorci ovog brenda.

Dstrezzed lookbook 14488 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14757 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14821 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14886 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Dstrezzed neguje i poštuje trendove prošlosti i pozdravlja modernog muškarca 21. veka, i kombinacijom ovih stilova kreira komade za one koji zaista umeju da uživaju u svemu što život pruža.

Odabrani modeli iz prolećne pretkolekcije brenda DSTREZZED biće ekskluzivitet u ponudi multibrend prodavnica FASHION&FRIENDS u Beogradu – Rajićeva Shopping center I Novom Sadu – Promenada SC i Zagrebu – Arena centar.

Dstrezzed lookbook 15108 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15150 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15243 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15343 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Wannabe TV

Editors choice