Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Moda i nega

Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Ponuda najpopularnijeg multibrand lanca u regionu, FASHION&FRIENDS, biće bogatija za modele holandskog modnog brenda DSTREZZED.

Inspiraciju za osmišljavanje brenda pronašli su posmatrajući poslovnu gospodu 50-ih godina prošlog veka. U tom periodu po prvi put je uvedena neformalna garderoba za muškarce, koja im je istovremeno pružala osećaj sofisticiranosti i udobnosti. Upravo u tom stilu leži nadahnuće za prvu kolekciju koju su predstavili 2010. godine, a tema je inspirisana tadašnjom “how to de-stress” senzacijom.

Cilj im je da kreiraju garderobu koja odiše nasleđem i večnim klasicima, a ujedno kombinuje moderan stil i urbane detalje.

“Nosite Dstrezzed i bićete primećeni u svakoj prilici i u svakom okruženju. Bićete prepoznati kao pravi gospodin koji je istovremeno moderan, džentlmen, a savršeno mu pristaje i casual cool urbani stil. Mi prepoznajemo vaše potrebe i kreiramo komade koji reflektuju vaš stil – stil savremenog muškarca”, poručuju tvorci ovog brenda.

Dstrezzed lookbook 14488 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14757 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14821 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 14886 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Dstrezzed neguje i poštuje trendove prošlosti i pozdravlja modernog muškarca 21. veka, i kombinacijom ovih stilova kreira komade za one koji zaista umeju da uživaju u svemu što život pruža.

Odabrani modeli iz prolećne pretkolekcije brenda DSTREZZED biće ekskluzivitet u ponudi multibrend prodavnica FASHION&FRIENDS u Beogradu – Rajićeva Shopping center I Novom Sadu – Promenada SC i Zagrebu – Arena centar.

Dstrezzed lookbook 15108 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15150 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15243 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS Dstrezzed lookbook 15343 1 Holandski brend DSTREZZED novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

Wannabe TV

Editors choice