Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Imitirajte stil Stiva Mek Kvina

Jedna od najvećih zvezda akcionih filmova, Stiv Mek Kvin uglavnom je glumio mačističke antiheroje, pa je zbog toga verovatno dobio mnoge sledbenike iz tzv. kontrakulture. Njegov nadimakThe king of Cool” govori o tome kako su ga doživljavali njegovi fanovi. Ovaj američki glumac bio je i modna ikona vremena u kojem je živeo, posebno sedamdesetih i osamdesetih.

Predstavljamo vam nekoliko njegovih omiljenih kombinacija, koje biste mogli i danas da obučete. Ipak, da bi bili kao Stiv Mek Kvin nije važno samo da se isto obučete, već i da to nosite sa stavom, kao što je on činio.

Odela

U filmuAfera Tomasa Krouna” Stiv Mek Kvin je najbolje pokazao kako se nosi odelo. U njemu on izgleda kao pravi džentlmen, ali sa neizostavnom dozom “bezobrazluka”.

Thomas crown suit Imitirajte stil Stiva Mek Kvina odelo Imitirajte stil Stiva Mek Kvina košulja1 Imitirajte stil Stiva Mek Kvina kravata1 Imitirajte stil Stiva Mek Kvina cipele Imitirajte stil Stiva Mek Kvina

Teksas

Stiv Mek Kvin je često mogao da se vidi u džinsu koji je nosio, tako što je kombinovao različite nijanse. S’ obzirom na to da je bio strastveni obožavalac motora, često ga je vozio u teksasu i kožnim čizmama.

double denim Imitirajte stil Stiva Mek Kvina tek košulja Imitirajte stil Stiva Mek Kvina farmerke Imitirajte stil Stiva Mek Kvina čizme Imitirajte stil Stiva Mek Kvina

Casual

Stiv Mek Kvin se trudio da izgleda gospodstveno čak i u neformalnim prilikama, tako da je neizostavni detalj njegovog svakodnevnog izgleda sako.

blazer chinos d type Imitirajte stil Stiva Mek Kvina blejzer Imitirajte stil Stiva Mek Kvina džemper Imitirajte stil Stiva Mek Kvina pantalone Imitirajte stil Stiva Mek Kvina bcipele Imitirajte stil Stiva Mek Kvina

Olivera Denčić

Wannabe TV

Editors choice