Sigurni smo da većina vas ima Instagram profile. Pa čak iako niste aktivni na toj društvenoj mreži, sigurno pratite vaše uzore i slavne ličnosti koje cenite i volite. Danas ćemo vam pokazati neke od najboljih, ali i najpopularnijih profila koji se bave uglavnom muškom modom i generalno stilom života. Videćete 6 zanimljivih muškaraca koji prave fantastične fotke, a na njihov stil oblačenja ćete itekako moći da se ugledate. Verujemo da ćete uživati i pronaći novu inspiraciju.

Fabio Atanasio

Fabio Atanasio je jedan neverovatno pametan modni bloger ali i freelance novinar, koji deli veliku strast prema odelima i generalno elegantnom stilu. Mladi Italijan koji vodi svoj sajt po imenu thespokedudes.com i piše za luksuzan magazin iz Milana, koji se bavi stilom života, na dnevnoj bazi kači nove slike na svoj Instagram profil. Fabio u svojim postovima ističe svoj stil i mnogi ga opisuju kao neprolazna klasika. Njegovo ime na instagramu je: @fabioattanasio.

fabio atanasio 512x1024 Instagram profili koje MORATE zapratiti

Johanes Hubl

Nismo sigurni da li je do filtera koje Johanes koristi ili do sjajnog baratanja kamerom, ali svaki kadar koji on uhvati izgleda kao da je izašao iz najprestižnijeg magazina. Bilo da je sa prijateljima na piću u pabu, ili da je sa svojom divnom verenicom Olivijom Palermo, njemu uvek pođe za rukom da izgleda fantastično. I verovali ili ne, on je jedan od Instagramera koji se najviše regramuje. Ali ako ste pomislili da Hubl ima svog stilistu, grdno ste se prevarili! Johanes je oduvek govorio kako voli sam da se oblači i on prosto uživa u tome. Njegovo ime na Instagramu je: @johanneshuebl.

johanes hubl 512x1024 Instagram profili koje MORATE zapratiti
Comments