I danas postoje muškarci koji će se pre obratiti krojaču kada im je potrebno savršeno odelo, nego da odu i kupe ga u butiku. Za stariju gospodu to je možda stvar navike i nekadašnjeg prestiža, ali sve više mlađih džentlmena širom sveta prosto se odlučuje za ovaj vid kupovine.

Nema sumnje da su krojena odela po meri odeća koja savršeno stoji kako vitkima i visokima, tako i onim niskim i bucmastim muškarcima, a i dalje predstavlja luksuzan način života i prestiž. Pa stoga su pojedini najstilizovaniji muškarci današnjice rešili da otvore Instagram profile kako bi vas sve inspirisali da šijete odela po meri i možda baš njihov izbor vas očara i poželite isto da obučete.

Simon Krompton

Njegov blog je čak prestižni “New York Times” uvrstio u najbolje blogove kada je muška odeća u pitanju, a iza svega napisanog stoji muškarac koji se po mišljenju miliona muškaraca i žena prosto savršeno oblači. Simon Krompton je novinar ali bavi se i finansijama pa ne čudi što svoj stil i izgled opisuje kao stil muškarca koji izgleda kao bogataš.

Na njegovom Instagram profilu @permanentstylelondon nalaze se fotografije šivenih odela po meri različitih krojeva i dezena, pa ako želite da izgledate kao neko ko zarađuje milione, ovaj gospodin će vas itekako inspirisati.

Simon Krompton Instagram vodič za savršeno ŠIVENA odela po meri
Comments