Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Intervju: Braća Burazeri, modni dizajneri

Intervju: Braća Burazeri, modni dizajneri

1/3

Da li ste čuli za Braću Burazere i njihov fenomenalni brend DechkoTzar? Sigurni smo da jeste, a ako niste, ovo je prilika da malo bolje upoznate ljude koji se kriju iza ovih fenomenalnih imena, Nikolu i Nenada Radojičića, sa kojima smo porazgovarali o samim počecima, novim originalnim projektima, ali i o planovima za budućnost.

WANNABE MAN: Sama imena vašeg studija i brenda dovoljno govore o vašoj kreativnosti i originalnosti. Kako se rodila ideja o nastanku brenda DechkoTzar?

BRAĆA BURAZERI: Dechkotzar je pesma benda Red Zmaja za koji smo radili logo i prve majice za koncert, na kojima je ispod logotipa pisalo Dechkotzar. Super su se pokazale, a kao neko ko je još od srednje škole i dana kada smo se bavili grafitima crtao i pravio originalne majice, rodila se ideja da imamo sopstveni brend. Nismo imali nikakve velike planove, već smo to radili onako “za sebe”. Vremenom je broj novih printova rastao, pa i broj prodatih majica – od kruga prijatelja priča se proširila na nove ljude i tako malo, po malo napravili smo nešto što danas možemo nazvati brendom.

Braca Burazeri Wannabe magazine intervju 5 Intervju: Braća Burazeri, modni dizajneri

U čitavu priču ušli ste, čini se, prilično skromno. Kada ste shvatili da će limitirana serija majica koje ste kreirali morati da preraste u pravu modnu liniju?

BRAĆA BURAZERI: Još to nismo dovoljno ozbiljno shvatili, čini nam se da svaki put kad nešto unapredimo i učini nam se da smo se popeli za koju stepenicu, vidimo koliko novih vrata ima još da se otvori.. Zapravo tek sad kad imamo radnju shvatamo koju to snagu i odgovornost nosi sa sobom. Od početka nam je bilo važno da svaki detalj bude urađen na najbolji mogući način i to je valjda bio put kojim smo došli do ovoga danas.

Braca Burazeri Wannabe magazine intervju 7 Intervju: Braća Burazeri, modni dizajneri

DechkoTzar nije samo jedna osoba, već je to čitava plejada ljudi. Ko je, po vašem mišljenju, pravi DeckoTzar i ima legitimitet da nosi vaše majice?

BRAĆA BURAZERI: Ranije smo nas dvojica dizajnirali majice, pratili štampu, visili po štamparijama, raznosili ih, prodavali, puštali muziku na promocijama… Danas je u ekipi nas desetoro i i dalje svi radimo po nekoliko poslova. Legitimitet za naše majice ne postoji. Može da ih ima svako koga to dobro “vozi”, koga to čini da se oseća “kao car”. Naravno i da mu se dopada naš dizajn. Ne želimo da imamo bilo kakav elitistički pristup, ali ni da svoj dizajn razblažujemo da bismo ga podredili nekom opštem ukusu. Ranije se zbog kanala prodaje teže dolazilo do njih, ali je i to sada pojednostavljeno, pa izvolite…

Braca Burazeri Wannabe magazine intervju 8 Intervju: Braća Burazeri, modni dizajneri

Wannabe TV

Editors choice