Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

1/3

Kada naiđete na mladog, savremenog i ambicioznog muškarca, onda razgovor teče savršeno. Ovog puta, imali smo priliku da porazgovaramo sa momkom koji pored toga što je student, u svojoj 20. godini može da se pohvali brojnim uspesima koje je postigao kao model. Na teme modelinga, kako kod nas, tako i na svetskoj modnoj sceni, ličnim uspesima, od trenutka kada je sve započelo do danas, te planovima za dalje bavljenje istim poslom, pričali smo sa zanimljivim Denisom Jovanovićem. Ukoliko ste i sami pred odlukom da li da se upustite u neku sličnu “priču”, verujemo da će vam reči ovog mladog momka jako pomoći, pa nemojte propustiti ovaj intervju.

denis jovanovic 1 Intervju: Denis Jovanović, model (VIDEO)

WANNABE MAN: Kao neko ko se modelingom uspešno bavi nekoliko godina, koji savet bi uputio mladom manekenu na početku karijere? 

DENIS JOVANOVIĆ: Smatram da je najvažnije da svaki model bude svoj i da ima lični pečat, jer će ga to u startu izdvojiti i pružiti mu veću šansu za boljim plasmanom. Od samih modela ne zavisi mnogo. Ne možemo se nametnuti da se dopadnemo tržištu koje možda traži drugačiji tip lepote i celokupnog izgleda, ali uvek moramo da težimo tome da sebe predstavimo i u najboljem mogućem izdanju. Ostalo je već pitanje ukusa, a najviše sreće.

denis jovanovic 51 Intervju: Denis Jovanović, model (VIDEO)

Da li možeš da se prisetiš svog prvog kastinga? Kako si se tada osećao i šta ti je u tom trenutku prolazilo kroz glavu?

Moj prvi kasting je bio kada sam imao svega četrnaest godina. Nisam se ništa posebno pripremao, jer nisam znao šta je to i šta se od mene tamo očekuje. Kao neko ko je tada živeo na tri i po sata od Beograda, imao sam dovoljno vremena da u putu shvatim da ne idem da izgubim već da dobijem. Nikad se nisam držao onoga “važno je učestvovati”, već sam uvek išao na pobedu. Tako je bilo i na tom prvom kastingu. Od velikog broja, tada već afirmisanih, mladih modela, za tu reklamu su odabrali mene, tako da sam imao odličan leteći start, i sreću od samog početka.

Wannabe TV

Editors choice