Ako ste ljubitelji slatkiša, ali onih pravih, domaćih, obavezno posetite poslastičarnicu “Dolce by Tintolino”. Njen vlasnik Marko Radulović, za naš magazin govori o prepoznatljivom, istančanom ukusu svojih proizvoda, ali i objašnjava zašto uvek daje prednost ručno rađenim proizvodima i zbog čega je i sam odabrao najnovije New Balance patike.

WANNABE MAN: Kada pomislimo na Tintolino Family, prva asocijacija su nam vrhunski kvalitet, ukus i nesvakidašnji izgled vaših slatkih proizvoda. Pored toliko fabričkih slatkiša i torti, šta je to posebno kod Vaših kolača i torti što Vas izdvaja u odnosu na druge, i čime osvajate svoje kupce?

MARKO RADULOVIĆ: Naša branša ne oskudeva u gastronomskim inovacijama ali je u slučaju fabričkih proizvoda ponekad primetno previše izveštačenosti. Tintolino Family se od prvog dana oslanja na individualnost, na profesionalizam i na majstorsko umeće. Tu ne pravimo kompromise. Otvoreni smo naravno i za eksperimente unutar nekih proverenih recepata. Na kraju krajeva treba uvek imati u vidu tržište. Ono od čega ipak ne odustajemo, i što nam je na neki način postao zaštitini znak, jeste jednostavnost i istančanost ukusa. I stvaranje jedne specifične atmosfere. Kao kad posle nekog vremena dođete u posetu roditeljima pa pamtite gde stoje kolači. Naši kupci prepoznaju taj osećaj.

U današnje vreme potrošači sve više vrednuju handmade proizvode. Šta mislite zbog čega je to tako?

Živimo u potrošačkom društvu koje nipodaštava tradiciju. Sve je predodređeno za masovno konzumiranje. Svaka senzacija je kratkog daha i sve se brzo i lako zaboravlja. Zbog toga su handmade proizvodi na ceni.

Marko Radulovic 02 Intervju: Marko Radulović, vlasnik poslastičarnice Dolce by Tintolino
Comments