Odevni komadi od džinsa su sigurno deo garderobera svakog muškarca. Da uprostimo i kažemo to jezikom kojim govore “obični ljudi” – sigurno imate bar jedan par farmerki (ako ne i nekoliko njih), jednu teksas jaknu i naravno – teksas košulju. I sigurno ste ih nosili već milion puta do sad i možda su vam već malo dosadili, ali zapravo ih možete nositi na sasvim nove načine, koji vam možda do sada nisu pali na pamet. Zato, evo nekoliko predloga u nastavku teksta koji bi vas mogli inspirisati na kreiranje novih, zanimljivih stajlinga sa teksasom. Oni mogu biti savršeni stajlinzi za odlazak na posao, ali i svakodnevne šetnje sa prijateljima ili devojkom.

Farmerke uz slojevito oblačenje

Farmerke ste verovatno navikli da nosite uz bilo šta. Ipak, iako one dobro izgledaju uz većinu autfita, preporučujemo vam da se ove prolećne seozne koja nam dolazi, poigrate sa slojevitim oblačenjem uz džins. Dakle, možete obući rolku i preko nje majicu, a zatim kratku, kožnu jaknu. Takođe, džins možete “ukrasiti” i jednostavnim, muževnim lancem sa strane, za malo više edgy look.

Teksas košulja uz farmerke i kratku jaknu

Ko kaže da se teksas i teksas ne mogu kombinovati? Ukoliko ste to ranije čuli, vreme je da prestanete da verujete u tu teoriju i prepustite se neobičnom kobinovanju više različitih odevnih komada od teksasa u jedan stajling. Oni ne moraju biti od istog teksasa i iste boje, čak je i poželjno da ne budu, zato – oslobodite se. Teksas košulju nehajno uvucite u tamniji, opušteni džins, a preko obucite usku, jednostavnu kratku jaknu.

“Head to toe” denim look

Takođe, ako ste veoma raspoloženi za eksperimentisanje, i rešili ste da iskombinujete više odevnih komada od teksasa u isto vreme – možete se odlučiti za “od glave do pete” denim look! Dakle, nemojte odevne komade od teksasa kombinovati sa drugim jaknama ili majicama, već jednostavno farmerke obucite uz, do kraja zakopčanu teksas košulju, a preko toga naravno – nabacite teksas jaknu. Da, isprva će vam možda biti neobično, ali jednom kada se budete navikli, ovaj stajling će vam se nositi iznova i iznova.

Teksas jakna ispod šuškave jakne

Teksas i sportska odeća ne idu zajedno? Think again! Herber Hofman, osnivač i vlasnik čuvenog butika “Woo Store” u Berlinu, na ličnom primeru pokazuje kako teksas jaknu komotno možete nositi ispod one prave zimske, šuškave jakne, i preko, ni manje ni više nego sportske, crvene Nike rolke. Pa, vi vidite! Što se nas tiče, ovaj look je pun pogodak kada je u pitanju zimsko, slojevito oblačenje.

Comments