Olivija Palermo je trendseterka, žena koja obožava modu i uživa u svim njenim ludorijama. Ona je ta koja će pokazati kako se trend zaista nosi držeći se elegancije kao imperativa svog stila, ali ni njen suprug Johanes Huebl ne zaostaje za njom. Poznati model, kada je savršen izgled u pitanju, ni malo ne zaostaje za svojom lepšom polovinom. Bilo da je reč o street style kombinacijama ili poslovnom luku, ovaj šarmantni gospodin izgleda savršeno stilizovano, poput prave holivudske zvezde. Da budemo realni, imao je i od koga da nauči. Gospodin Huebl je neko ko zna dobro da se obuče i da izazove uzdahe žena širom sveta. Zašto ne biste kopirali njegov stil i izgled i pokušali da svojim izgledom dame oborite s nogu. Njemu je uspelo, pa ne bi bilo loše pogledati njegove najbolje odevne kombinacije i “ukrasti” neke ideje.

Ležeran stil

Čak i kada je ležerno obučen, muž Olivije Palermo to tako dobro nosi da izaziva onaj vau efekat. Kada ste na odmoru dovoljno je obući 3/4 pantalone, pamučnu majicu na V izrez, a ceo izgled osvežiti naočarima za sunce i zanimljivom frizurom. Što bi Italijani rekli “Bellissimo”.

Johanes Huebl Iskopiraj stil Johanesa Huebla

Svečani izgled

Kada ste u društvu svoje supruge koja je modna ikona i pojavljujete se na nekom svečanom događaju, potrudićete se da izgledate najbolje što možete. Na fotografiji vidimo gospodina Huebla koji je obučen u sive karirane pantalone, bela košulja i kravata su takođe prisutni, a preko ima teget kaput. Naočare su izgleda modni detalj bez kojih ovaj model ne može, pa ako uskoro planirate da se pojavite na nekoj svečanoj prilici, slobodno pozajmite od njega ideju kako se obući.

Johanes Huebl1 Iskopiraj stil Johanesa Huebla
Comments