Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

“Iskopirajte” ROKERSKI stil Džonija Depa

“Iskopirajte” ROKERSKI stil Džonija Depa

1/3

Ako ste i sami rokeri u duši, znate da rok nije samo muzika koju volite da slušate, već i način života. Iako ga mnogi smatraju nekako prljavim, “odrpanim”, buntovnim bez razloga i ostalim pridevima koji podsećaju na neki nered, neposlušnost i haos, daleko od toga da rok ne nosi sa sobom snažnu poruku, ali i kreativnost i originalnost. Rok je svojevrsna potkultura koja zapravo jako inspiriše. Ali, kao što rekoh, ako ste već ovde, verujem da i sami sve ovo znate.

Rok stil podrazumeva poseban način oblačenja koji uključuje mnogo detalja, pažljivo odabranih, iako deluje kao da su samo nabacani. Koža, kao materijal, obavezna je, a tu su i pocepane farmerke, marame, nakit, šeširi… A sve ovo u tamnim, “mračnim” nijansama. Dobar predstavnik ovakvog stila oblačenja, ali i života, svakako je Džoni Dep koji nas, osim što je odličan i neponovljiv glumac, inspiriše i svojim posebnim stilom. Pa, ako već volite da gledate filmove u kojima je on briljirao, zašto se ne biste ugledali na njega kada su u pitanju odevne kombinacije? Ako i sami volite rok muziku ili vam se jednostavno dopada takav stil oblačenja, verujemo da ćete ovakve stajlinge odlično izneti.

Još kao mlad glumac na početku karijere, Džoni se istakao posebnim stilom oblačenja. Jednostavne “iznošene” farmerke i ista takva kožna jakna činile su ga zanimljivim i svakako drugačijim u odnosu na ostale zvezde u usponu koje su se trudile da budu što elegantnije i otmenije. Kako je odrastao, da se tako izrazim, i napredovao na polju karijere, Džoni Dep je zadržao taj “buntovni” stil i rado birao iscepani džins, ležerne majice i košulje koje bi upotpunio zanimljivim marama kao i šeširom koji je definitivno postao njegov zaštitni znak.

Dakle, sada znate šta obavezno morate imati u ormaru ukoliko želite da “iskopirate” rokerski stil ovog glumca. Svakako, budite maštoviti i originalni i lako ćete postići ovakav zanimljiv izgled opasnog momka. Da, žene se “lože” na to, verujte!

dzoni dep 4 Iskopirajte ROKERSKI stil Džonija Depa dzoni dep 8 Iskopirajte ROKERSKI stil Džonija Depa dzoni dep 5 Iskopirajte ROKERSKI stil Džonija Depa

Wannabe TV

Editors choice