Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Moda i nega

Iskoristite obične majice u SAVRŠENIM modnim kombinacijama

1/2

Muškarci su uglavnom uvek u potrazi za “večnim” komadima garderobe, odnosno onim stvarima koje nikada ne mogu biti van trenda. Tako se u svakom muškom garderoberu nalaze kožna jakna, jedan par kvalitetnih, klasičnih farmerki, crna i bela košulja, kao i još neki drugi odevni predmeti. Ono bez čega se svakako oblačenje ne može zamisliti, jesu majice, ali ne one sa printovima, natpisima, već obične majice, koje pored svega čemu služe, mogu savršeno upotpuniti jednu dobru modnu kombinaciju.

Prilikom kupovine majica morate da obratite pažnju na nekoliko stvari. Kako vam majica pristaje je najvažnija stvar koju morate da procenite tokom šopinga. Posebno obratite pažnju da majica koju kupujete odgovara vašem tipu tela, da vam nije previše velika ili uska. Jedan od najboljih trikova za proveru je šav na rukavu, on bi trebao uvek biti u ravni sa ramenom, tako ćete znati da ste pogodili i kupili pravu veličinu.

Nakon što ste našli majicu koja vam odgovara, vreme je da obratite pažnju na materijal. Tražite one kvalitetnije materijale, jer ako je majica lošeg kvaliteta, nema veze što vam se možda i dopada, loše će izgledati na vama. Na samom kraju je vreme da se pozabavite bojom. Iako su bela, crna i siva majica nešto što uvek možete nositi, nije loše da eksperimentišete i probate neke druge boje.

Nakon kupovine, vreme je da svoju novu majicu ukombinujete sa drugim delovima odeće. Predlažemo vam neke od kombinacije koje će učiniti da blistate svuda gde se pojavite, ali u svakoj od njih majica je nezaobilazan odevni komad.

Majice sa džinsom

Majica sa dzinsom Iskoristite obične majice u SAVRŠENIM modnim kombinacijama

Svakako najbolja kombinacija je da običnu majice ukombinujete sa klasičnim džinsom. To je nešto što nikada ne izlazi iz mode, a sa dobrim parom patika, izgledaćete veoma trendi. Ako želite da dodatno obogatite stil, par naočara ili kačket mogu da “završe” posao, jer detalji su ti koji će uvek biti tu da kažu koliko imate i na kojem je nivou vaš stil odevanja.

Monohromatski stil

2213 Iskoristite obične majice u SAVRŠENIM modnim kombinacijama

Monohromatski stil možete ispratiti tako što ćete odabrati pantalone u istoj boji kao što je majica. Jedini način da “razbijete” ovu monotoniju boja jeste odabir obuće, ali čak i ako se odlučite da vam obuća bude u istoj boji kao i ostatak odeće, nećete pogrešiti. Ovakav look poželjan je i veoma trendi poslednjih sezona, tako da i ako pomislite da ste možda dosadni u jednoj boji, znajte da ste ipak baš pogodili kombinaciju.

Opuštena kombinacija

32 Iskoristite obične majice u SAVRŠENIM modnim kombinacijama

Ako ste za neku opuštenu varijantu, obucite majicu uz šorts. Ovaj izgled možete upotpuniti dodatnim aksesoarom kao što je šešir, koji može da bude u istoj boji kao što je šorts ukoliko ne volite da budete pretrpani bojama, dok majica može da bude nekoj drugoj boji. Svakako nam nije želja da budemo uvek u jednoj boji od glave do pete.

Wannabe TV

Editors choice