Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Izazovi negovanja brade

Izazovi negovanja brade

1/2

Oko negovanja brade muškarac ima jednako puno posla, kao žena oko depilacije i brijanja nogu, ruku, pazuha i intimne zone. Ako hoćete da pustite bradu da vam poraste, jer vam se smučilo svakodnevno brijanje, znajte da nošenje brade nije samo puštanje da poraste – daleko od toga.

Pre svega, brada treba da bude uredna i oblikovana. Ženama se brada dopada, pokazale su ankete – muškarac sa punom bradom deluje muževno, samopouzdano i snažno, ali još neke ankete su pokazale i šta ženama najviše smeta kod bradatih muškaraca.

Svi smo osetljivi na miris – prvo što osetite kad ženi priđete blizu (bilo da se grlite u susretu sa drugaricom, ili ljubite svoju devojku), jeste miris. I to miris kose. Isto tako, žena će prvo u bliskom kontaktu sa vama osetiti miris vaše brade. A ako je ne perete posle svakog obroka, u njoj će se zadržati miris hrane i to je ekstremno odbojno, svedoče žene. Jednako je odbojan i miris nikotina, a ako ste pušač, dim će vam se svakako “zavući” u bradu i daće joj miris pepeljare.

brada 1 1 Izazovi negovanja brade

Dakle, bradu ćete prati kao i zube, nekoliko puta dnevno. A ako želite da bude baš duga i bujna, moraćete da je negujete šamponom i regeneratorom, da je češljate i oblikujete, tako da vam ne pokriva usta. Estetski gledano, ženama se ne dopada kada je brada muškarca duža od njegove kose. Pa, ako ste ćelavi i gajite bradu, ona treba da bude kratka i lepo oblikovana. Duga kosa dozvoljava i dužu bradu, ali zahteva i više nege, pranja, šišanja i oblikovanja.

Redovno pranje brade neophodno je i zbog toga što se u njoj razvijaju bakterije, na mikro-ostacima hrane, koje vi uopšte i ne primećujete (a čiji se miris oseća). Istraživanja po ovom pitanju donela su uznemirujuću presudu – psi su čistiji od muškaraca!

Wannabe TV

Editors choice