Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Izazovi negovanja brade

Izazovi negovanja brade

1/2

Oko negovanja brade muškarac ima jednako puno posla, kao žena oko depilacije i brijanja nogu, ruku, pazuha i intimne zone. Ako hoćete da pustite bradu da vam poraste, jer vam se smučilo svakodnevno brijanje, znajte da nošenje brade nije samo puštanje da poraste – daleko od toga.

Pre svega, brada treba da bude uredna i oblikovana. Ženama se brada dopada, pokazale su ankete – muškarac sa punom bradom deluje muževno, samopouzdano i snažno, ali još neke ankete su pokazale i šta ženama najviše smeta kod bradatih muškaraca.

Svi smo osetljivi na miris – prvo što osetite kad ženi priđete blizu (bilo da se grlite u susretu sa drugaricom, ili ljubite svoju devojku), jeste miris. I to miris kose. Isto tako, žena će prvo u bliskom kontaktu sa vama osetiti miris vaše brade. A ako je ne perete posle svakog obroka, u njoj će se zadržati miris hrane i to je ekstremno odbojno, svedoče žene. Jednako je odbojan i miris nikotina, a ako ste pušač, dim će vam se svakako “zavući” u bradu i daće joj miris pepeljare.

brada 1 1 Izazovi negovanja brade

Dakle, bradu ćete prati kao i zube, nekoliko puta dnevno. A ako želite da bude baš duga i bujna, moraćete da je negujete šamponom i regeneratorom, da je češljate i oblikujete, tako da vam ne pokriva usta. Estetski gledano, ženama se ne dopada kada je brada muškarca duža od njegove kose. Pa, ako ste ćelavi i gajite bradu, ona treba da bude kratka i lepo oblikovana. Duga kosa dozvoljava i dužu bradu, ali zahteva i više nege, pranja, šišanja i oblikovanja.

Redovno pranje brade neophodno je i zbog toga što se u njoj razvijaju bakterije, na mikro-ostacima hrane, koje vi uopšte i ne primećujete (a čiji se miris oseća). Istraživanja po ovom pitanju donela su uznemirujuću presudu – psi su čistiji od muškaraca!

Wannabe TV

Editors choice