Svi mi imamo neki deo odeće ili par obuće od kojih ne odustajemo, iako znamo da ih je odavno “pregazilo vreme”. Međutim, u poplavi novih modnih trendova oni postaju potpuno neupotrebljivi, tako da vam predlažemo da zaboravite sentimentalnost i rešite se ovih stvari…zauvek!

Ovo su neki od naših predloga, pa ukoliko ih posedujete, spakujte ih u kutiju i odnesite u neku dobrotvornu ustanovu.

Svetla, široka kravata

kravata1 Izbacite ove stvari iz svog ormana

Ako u vašem plakaru još uvek vise primerci ovakvih kravata, sačuvajte neku samo u slučaju da ste je nasledili od oca. Ali je nemojte nikako nositi. Sjajne, široke kravate sa retro šarama definitivno nisu u modi.

Cipele bez pertli

cipele1 Izbacite ove stvari iz svog ormana

Ovaj model cipela, koji veoma podseća na peraje za ronjenje, nikad se nije dobro slagao sa muškim pantalonama. Sada ima mnogo modernijih mokasina koje bolje stoje, tako da ove sklonite u kutiju.

Uske farmerke

farmerke1 Izbacite ove stvari iz svog ormana

Iako su uske farmerke za muškarce relativno skoro ušle u modu, činjenica je da one ipak ne stoje lepo na muškim nogama, tako da ih treba zaboraviti.

Sportske naočare za sunce

naočare1 Izbacite ove stvari iz svog ormana

Nošenje ovakvih futurističkih naočara ima smisla samo ako ste veliki fan filma “Matriks“, pa biste želeli da izgledate opasno kao Kijanu Rivs. Danas na tržištu ima toliko dobrih modela sunčanih naočara za muškarce, koji se mogu dobro uklapati u više odevnih kombinacija.

Dugačke bunde

bunda1 Izbacite ove stvari iz svog ormana

Ako imate jednog ovakvog “krznenog ljubimca” u svom ormanu, vreme je da ga se rešite. Pored toga što više nećete razmišljati o moljcima koji vrebaju vašu bundu, izgledaćete mnogo muževnije ako je zamenite sa nekom kraćom varijantom.

Dizajnirane majice sa upadljivim logom

dukserica1 Izbacite ove stvari iz svog ormana

Nema ništa loše u tome da volite da oblačite stvari poznatih svetskih brendova. Međutim, dokaz stila i dobrog ukusa je da to ne stavljate svima u prvi plan, noseći ovakve dukserice. Onaj ko se razume u kvalitet, prepoznaće “Gucci” i bez prenaglašavanja logoa.

Olivera Denčić

Comments