Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

1/2

Crno je takoreći, modna “sigurica”. U crnom ćete uvek izgledati šmekerski i dobro, a crno je pogodno za manje-više svaku priliku koja može da vas zadesi. Sa razlogom se kaže “black is the new black” i definitivno stojimo iza toga da ako niste sigurni šta da obučete, nešto crno će uvek dobro doći. Ipak, ako imate više crnih stvari u ormaru i malo su vam već dosadile, i niste baš sigurni kako da ih ovog puta iskombinujete – u nastavku imamo nekoliko predloga za vas, koji će vam poslužiti u prolećnim mesecima. Oni su pogodni i za toplije i za hladnije dane, a u njima ćete garantovano izgledati dobro.

Košulja, pantalone i lagani kaput

Crna košulja je, za početak, must have komad u ormaru svakog muškarca. Tako da, odmah nabavite jednu, čak iako ne želite da je uklopite na ovaj način. Crna košulja je savršen partner crnim pantalonama i cipelama, a mi vam preporučujemo plitke cipele, poznatije kao “Martinke”. Ceo stajling upotpunite laganim mantilom, koji ne mora biti u potpunosti crn, već na primer karirano-crn, što će uneti malo dinamike u vaš autfit.

Crni kombinezon i “starke”

Ako vam je dosta uklapanja više crnih komada od kojih su svi različito crne boje, jer da se ne lažemo – nije svaka crna ista kada je odeća u pitanju, imamo predlog za vas. Neka se vaš ceo autfit praktično sastoji od jednog jedinog komada, kombinezona. Kombinezoni su relativno retki u svakodnevnoj muškoj modi, ali trenutno ih u trend vraćaju rep muzičari poput kolektiva BROCKHAMPTON, i iskreno – mi nemamo ništa protiv. Ispod možete obući crnu ili belu majicu koja će se malo videti, a odličan dodatak svemu je i par dobrih, starih “starki”.

Majica na bretele i opuštene pantalone

Ovo je stajling koji pomalo priziva leto, ali ni to nije naodmet. Nekoliko meseci proleća, i jun nam je praktično iza ćoška. A i takođe, crna jakna od teksasa može biti savršen dodatak, ako biste baš ovaj stajling da isprobate ovih dana. Majicu na bretele uklopite uz casual crne pantalone, ili čak i donji deo trenerke, jer koga briga – nakon izolacije i 2020. godine, sve je dozvoljeno u životu i modi. Naravno, par crnih patika nije naodmet, ako niste preterano veliki ljubitelji muških sandala.

Wannabe TV

Editors choice