Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

1/2

Crno je takoreći, modna “sigurica”. U crnom ćete uvek izgledati šmekerski i dobro, a crno je pogodno za manje-više svaku priliku koja može da vas zadesi. Sa razlogom se kaže “black is the new black” i definitivno stojimo iza toga da ako niste sigurni šta da obučete, nešto crno će uvek dobro doći. Ipak, ako imate više crnih stvari u ormaru i malo su vam već dosadile, i niste baš sigurni kako da ih ovog puta iskombinujete – u nastavku imamo nekoliko predloga za vas, koji će vam poslužiti u prolećnim mesecima. Oni su pogodni i za toplije i za hladnije dane, a u njima ćete garantovano izgledati dobro.

Košulja, pantalone i lagani kaput

Crna košulja je, za početak, must have komad u ormaru svakog muškarca. Tako da, odmah nabavite jednu, čak iako ne želite da je uklopite na ovaj način. Crna košulja je savršen partner crnim pantalonama i cipelama, a mi vam preporučujemo plitke cipele, poznatije kao “Martinke”. Ceo stajling upotpunite laganim mantilom, koji ne mora biti u potpunosti crn, već na primer karirano-crn, što će uneti malo dinamike u vaš autfit.

Crni kombinezon i “starke”

Ako vam je dosta uklapanja više crnih komada od kojih su svi različito crne boje, jer da se ne lažemo – nije svaka crna ista kada je odeća u pitanju, imamo predlog za vas. Neka se vaš ceo autfit praktično sastoji od jednog jedinog komada, kombinezona. Kombinezoni su relativno retki u svakodnevnoj muškoj modi, ali trenutno ih u trend vraćaju rep muzičari poput kolektiva BROCKHAMPTON, i iskreno – mi nemamo ništa protiv. Ispod možete obući crnu ili belu majicu koja će se malo videti, a odličan dodatak svemu je i par dobrih, starih “starki”.

Majica na bretele i opuštene pantalone

Ovo je stajling koji pomalo priziva leto, ali ni to nije naodmet. Nekoliko meseci proleća, i jun nam je praktično iza ćoška. A i takođe, crna jakna od teksasa može biti savršen dodatak, ako biste baš ovaj stajling da isprobate ovih dana. Majicu na bretele uklopite uz casual crne pantalone, ili čak i donji deo trenerke, jer koga briga – nakon izolacije i 2020. godine, sve je dozvoljeno u životu i modi. Naravno, par crnih patika nije naodmet, ako niste preterano veliki ljubitelji muških sandala.

Wannabe TV

Editors choice