OK, znamo. Taman si uspešno preživeo Dan zaljubljenih, setio se na vreme da kupiš cveće, proleće i leptiriće, opustio se, kad ono međutim! Stativa. Osmi mart.

Čak i oni singl srećnici kojima zavidimo na slobodi tog 14. februara, ne mogu da izbegnu 8. mart, jer tu su najbolje drugarice, sestre, mame, tetke, bake, i svaka od njih očekuje barem telefonski poziv ili poruku.

Ali mi ti ovoga puta predlažemo da ispadneš glavni šmeker i obraduješ ih nekom sitnicom, a kako bismo ti olakšali Sizifov posao zvani “potraga za savršenim poklonom koji će je oduševiti”, na vreme smo pozvali u pomoć ženski deo redakcije i zamolili ih da nam naprave kratak vodič i usmere nas na “pravu adresu” za kupovinu poklona! Super smo se setili, zar ne?! Nema na čemu!

Pa da počemo! Ako tvoja devojka, drugarica, sestra, mama…

Voli modu i prati trendove

Kako ćeš znati da ona pripada ovoj grupi? Pa ako je minimum dva puta mesečno čekaš ispred svlačionica, i izbegavaš poglede drugih “mučenika”, ako ona na Instagramu prati sve modne blogerke i Wannabe Magazine, možeš da budeš siguran da zna kakve će boje i cipele biti u trendu ovog proleća!

Za najbolju drugaricu izaberi naočare za sunce u nekoj pastelnoj nijansi poput ovih svetlo plavih, za devojku tu je naravno nakit, a za mamu i tetku, nećeš pogrešiti sa ešarpom i pismo tašnom. Sve ovo možeš pronaći u radnji Parfois (Shopping centar Ušće, Stadion tržni centar i Mercator).

parfois 31 Kako da je obraduješ: Muški vodič za kupovinu fashion poklona za 8. martPismo tašna 2.499,00 dinara, naočare za sunce 2.299,00 dinara, ešarpa 1.499,00 dinara, ogrlica 1.399,00 dinara, narukvica 1.099,00 dinara, prsten 999,00 dinara, sve Parfois

Comments