Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Kako da KOMBINUJETE pantalone u boji senfa

Kako da KOMBINUJETE pantalone u boji senfa

1/2

Priznajte i vi da su vam se hladni dani smučili a sa njima i sve tamne u tmurne boje. Sivilo nad gradom koje nas obuzelo prošle nedelje verujemo da je uticalo na vas da iz kuće izađete u prvoj stvari koja vam je pala pod ruku. I razumemo vas. Pa kome je do kombinovanja boja kada kiša ne staje danima?

Ali sva sreća pa nam je za vikend stiglo sunce a čim zlatni zrac obasjaju grad vreme je da dan iskoristite najbolje što umete, negde napolju. Za jedan divan prolećni dan red je i da se “izvučete” iz tamnih boja i tamnog raspoloženja. Zato preporučujemo da se odlučite za one tople nijanse, na primer tamnožutu il senf nijansu i to baš na pantalonama.

Teget2 Kako da KOMBINUJETE pantalone u boji senfa

Ukoliko ste do sada bili skeptici kada je kombinovanje ove boje u pitanju, sada je pravo vreme da svoje vidike proširite i počnete da uklapate i druge boje osim crne i sive.

Pantalone u boji senfa pravo su osveženje za svaku kombinaciju i lako se kombinuju uz sve. Toliko lako da bi mogli do sutra da nabrajamo uz šta sve to, ali ovoga puta fokusiraćemo se na najosnovnije i najbolje boje koje možete da uparite sa ovakvim pantalonama.

Kada krenete u potragu za pantalonama u ovoj nijansi dobro obratite pažnju da ne budu previše žute, nego zagasitija nijansa žute, tačnije baš ta senf boja koja može da vam bude inspiracija. Ova nijansa je u poslednje vreme bila veoma trendi tako da verujemo da ćete uspeti da pronađete pantalone u većini radnji. Ukoliko ste ih pronašli onda možete početi da uživate u kombinovanju.

Kompo Kako da KOMBINUJETE pantalone u boji senfa

Wannabe TV

Editors choice