Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Moda i nega

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Narandžasta

Nadamo se da narandžasta nije “too much” za tebe jer je upravo ova nijansa sve popularnija, čak iako nije oktobar i Noć veštica! No, pre nego što počneš da negoduješ, trebalo bi da znaš da ima mnogo narandžastih nijansi koje čak i vuku na braon, a koje bi mogao da uključiš u svoj stil. Što je tvoj ten tamniji to možeš da biraš “jače” nijanse, a ako želiš da igraš na sigurno, biraj aksesoare u ovoj boji kako bi tek diskretno obogatio svoj stajling. Zemljani tonovi, siva, teget i crna se najbolje slažu uz ovu vibrantnu boju.

Ljubičasta

Najbolji način da nosiš ljubičastu je da je nosiš “u tragovima” odnosno u vidu aksesoara. Pravilo kontrasta važi i kod nošenja ove boje – u odnosu na svoj ten, biraj suprotnu “jačinu” boje. Košulje, jakne, pantalone ili, kao što smo već napomenuli, aksesoari su odličan izbor kada je reč o uključivanju ljubičaste u svoj stajling (zavisi koliko si smeo), a boje koje se uz nju najbolje slažu su teget, siva, bela i bež. 

Žuta

Žuta je verovatno najzahtevnija boja, kako kada je reč o ženskoj, tako i kada je reč o muškoj modi pa je dizajneri često izbegavaju. Šteta, uz žutu zaista imaš utisak da je dan vedriji i lepši! Ukoliko svakako želiš da je isprobaš, nosi je “štedljivo”, kao i narandžastu i ljubičastu, i to najpre u vidu aksesoara (na primer, patika). Naravno, dozvoljene su i majice, pantalone i slični komadi odeće, ali to zavisi od tvoje spremnosti da se igraš, pa i same nijanse žute koju si odabrao. Taman ten može da iznese baš svaku nijansu, dok je onim bleđim muškarcima znatno teže da pronađu pravu. U tom slučaju isprobaj tamnije nijanse poput boje senfa ili zlata, a izbegavaj sve ono što se stapa sa bojom tvog tena. Neutralne boje se najbolje slažu uz žutu i to bela, svetlosiva, boja uglja i teget.

Naslovna fotografija: instagram.com/franciscojpedro

Ivana

Wannabe TV

Editors choice