Ove jeseni u trendu su sve nijanse sivih tonova, od tamne, beton-sive, do one svetlije, koja je skoro pa bela. Siva sa primesama plavih tonova takođe je bila popularna među odevnim komadima koje smo primetili na modnim revijama koje su obeležile nedelje mode u Parizu, Milanu i Londonu – a ne sumnjamo da će se različite varijacije sivog kolorita zadržati sa nama i tokom zime. Od sivih dukserica, preko sivih kaputa i sivog džinsa – sve je dozvoljeno i poželjno, a evo kako i da nosite i uklapate odevne komade u sivoj boji uz ostalu garderobu iz svojih ormara.

Casual sivo odelo

Casual svetlosivo odelo savršeno je za elegantne prilike u kojima želiš da izgledaš sređeno, ali ne i previše klasično. Ovo odelo odlikuju dobar kroj i kraće nogavice na pantalonama, a pored košulje – možeš ga jednostavno nositi i uz timeless belu majicu. Kao što možeš videti, svetlosiva boja izgleda classy, a osvežiće tvoj look i izdvojiti te u masi drugih muškaraca u tamnim odelima.

Kratka siva jakna

Kratka siva jakna savršen je odevni komad za jesenje street style kombinacije, i svaki muškarac bi barem jednu trebalo da ima u svom garderoberu. Sivi tonovi dobro se slažu uz nijanse plave, pa tako kratku sivu jaknu možete uklopiti uz svetliji džins, kraljevsko plavi džemper, beanie kapu i klasik u svetu patika – “starke”.

Sivi sako i crna rolka

Sivi sako ne morate nositi isključivo kao deo komplet odela, već ga možete poneti i uz odevni komad kao što je jednostavna ali efektna – crna rolka. Ukoliko želite da se igrate sa kontrastima a i dalje ostanete u varijanti jednostavnih, monohromnih tonova, na ceo look dodajte bele pantalone. Ovaj outfit savršen je za dejt.

Comments