Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Kako da nosiš nijanse sive ove sezone

1/2

Ove jeseni u trendu su sve nijanse sivih tonova, od tamne, beton-sive, do one svetlije, koja je skoro pa bela. Siva sa primesama plavih tonova takođe je bila popularna među odevnim komadima koje smo primetili na modnim revijama koje su obeležile nedelje mode u Parizu, Milanu i Londonu – a ne sumnjamo da će se različite varijacije sivog kolorita zadržati sa nama i tokom zime. Od sivih dukserica, preko sivih kaputa i sivog džinsa – sve je dozvoljeno i poželjno, a evo kako i da nosite i uklapate odevne komade u sivoj boji uz ostalu garderobu iz svojih ormara.

Casual sivo odelo

Casual svetlosivo odelo savršeno je za elegantne prilike u kojima želiš da izgledaš sređeno, ali ne i previše klasično. Ovo odelo odlikuju dobar kroj i kraće nogavice na pantalonama, a pored košulje – možeš ga jednostavno nositi i uz timeless belu majicu. Kao što možeš videti, svetlosiva boja izgleda classy, a osvežiće tvoj look i izdvojiti te u masi drugih muškaraca u tamnim odelima.

Kratka siva jakna

Kratka siva jakna savršen je odevni komad za jesenje street style kombinacije, i svaki muškarac bi barem jednu trebalo da ima u svom garderoberu. Sivi tonovi dobro se slažu uz nijanse plave, pa tako kratku sivu jaknu možete uklopiti uz svetliji džins, kraljevsko plavi džemper, beanie kapu i klasik u svetu patika – “starke”.

Sivi sako i crna rolka

Sivi sako ne morate nositi isključivo kao deo komplet odela, već ga možete poneti i uz odevni komad kao što je jednostavna ali efektna – crna rolka. Ukoliko želite da se igrate sa kontrastima a i dalje ostanete u varijanti jednostavnih, monohromnih tonova, na ceo look dodajte bele pantalone. Ovaj outfit savršen je za dejt.

Wannabe TV

Editors choice