Večiti komad u muškim garderoberima, stvar koja nikada ne može “izaći” iz mode, niti iz bilo čijeg života, nesumnjivo je bela košulja. Savršena za bilo koju priliku, neku proslavu, izlazak, šetnju, gde god da idete, učiniće vas da izgledate potpuno savršeno. Zato što je svi sigurno posedujete, makar jedan komad, vreme je da vam damo predloge kako da je iskombinujete u različitim  prilikama i sa različitim odevnim komadima.

Bela košulja je jedna od najodličnijih saputnica stila koji spaja ležernost, ali i poslovni look. Za uspešan radni dan, nakon kojeg planirate neku šetnju ili kaficu, uparena jedna obična, bela košulja sa tamnijim pantalonama, olakšaće vam posao. Uvek se možete odlučiti za patike ili neke espadrile, tako ćete izgledati opušteno, dok će manjak boja dodati na poslovnosti izgleda.

Jedan od najsavršenijih izbora i nešto za šta se uvek uhvatite, sigurno je kombinovanje bele košulje uz neko odelo. Koje god boje bilo, kada jednu tako obično košulju uparite sa njim, odelo će odavati besprekornu pojavu u drštvu. Već ste naučili kako da kombinujete i patike uz odela, tako da vam to može biti savršeni odabir za neki prolećni ili letnji događaj koji zahteva da izgledate elegantno, ali ne i uštogljeno.

kosulja21 Kako da nosite belu košulju u SVIM prilikama

Poigrajte se i nekim detaljima, poput šešira, nekog zanimljivog kaiša ili nečega što volite, kako biste celokupnom izgledu dali zaista zanimljiv odraz.

odelo2 Kako da nosite belu košulju u SVIM prilikama

Za sve ljubitelje kože i kombinovanja boja bela košulja čini jedan od osnovnih komada od koji se polazi u odevanju. Bilo koje pantalone u boji uz nju biće savršene za vas, a ukoliko svemu pridodate još jednu, zanimljivu kožnu jaknu, koja ne mora biti crna, pokazaćete svetu da vam moda “ide od ruke”. Ovako stilizovani pokazujete svoje samopouzdanje i nepoljuljanost, bar kada je vaš izgled u pitanju.

jakna2 Kako da nosite belu košulju u SVIM prilikama
Comments