Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Kako da se dobro obučeš (i izbegneš greške)

Kako da se dobro obučeš (i izbegneš greške)

1/2

Stil se gradi i neguje i potrebno je malo mašte, hrabrosti i umetničkog šmeka, da biste sebe izrazili kroz garderobu – ne može svako da nosi jarke boje, glomazne šalove, upadljive krojeve i detalje. Ekstravagancija zahteva malo talenta za javni nastup, jer upadljivo oblačenje skreće pažnju i mora vam se sviđati to da budete primećeni i hvatate tuđe poglede (koji su ponekad zgranuti ili podsmešljivi) gde god se nađete. Malo je manje zahtevno biti elegantan – samo treba da imate nekoliko odela i košulja koje možete da kombinujete i odgovarajuće cipele i da se dobro osećate tako “kostimirani” dok su drugi oko vas ležerno i neobavezno odeveni. Ako svi oko vas nose odela, jer je tako zahteva posao, onda ćete se savršeno uklopiti.

Ali, osim što je potrebno da imate barem jedno odelo za sve svečane i ozbiljne prilike, oblačenje zahteva da barem pet radnih dana u nedelji smislite šta ćete obući za posao (a da nije ono isto što ste nosili juče), a verovatno i barem jednom nedeljno treba da se skockate za neki izlazak.

Najuspešniji poslovni ljudi iz IT sektora, pokupili su naučnički fazon (Ajnštajn je imao nekoliko istih, sivih odela) imaju po deset istih komada i stalno nose isto, što im omogućava i da uvek budu uredni i čisti i da izgledaju prepoznatljivo. Možda je ovo dobar recept za vas – kad nađete nešto što vam dobro stoji, praktično vam je, nosivo u svakoj prilici i izražava vaš stil, nabavite više komada. Tri para istih farmerica, desetak dukserica i majica – mada kada su u pitanju gornji delovi, možete da odaberete različite boje istog modela i da svakog dana nosite drugu duksericu, ili majicu, u kojima se osećate jednako prijatno.

Ono što vam je svakako potrebno, jeste bela košulja. Najbolje barem dve bele košulje i još dve u nekoj drugoj boji, sa dezenom, ili jednobojne. Košulja se nosi preko pantalona, u svakoj kombinaciji, osim sa klasičnim odelom, a povrnuti rukavi daju ležeran i frajerski šmek, koji se ženama jako dopada – potvrdila su istraživanja.

Wannabe TV

Editors choice