Mi žene smo do sada toliko puta pomislile kako je vama muškarcima lako da se spremite za bilo koju priliku – ne morate da razmišljate toooliko o odevnoj kombinaciji (imate stajling formule koje uvek “rade”), aksesoarima, makeupu… Ipak, usput smo shvatile da nije uvek baš tako i da je i vama često jako važno kakav utisak ćete ostaviti i da li je baš svaki vaš autfit odgovarajući za ono za šta se spremate. Da li ćete izgledati previše uglađeno ili pak previše opušteno? Da li odabrati majicu ili košulju? A obuća? O da, jasno nam je… I vi imate toliko pitanja i dilema!

Danas smo rešili da vas lišimo makar jedne, i osmislili smo kombinaciju savršenu za naš omiljeni #casualfriday! Dakle, evo šta možeš da obučeš za kraj radne nedelje i izgledaš kul tokom celog dana, koje god da planove on uključuje:

Ključni kriterijum kojim treba da se vodiš svakako je udobnost, praktičnost i neformalnost, što automatski uključuje omiljeni par farmerki, zanimljivu majicu (i jaknu za svaki slučaj!), patike koje će “zaokružiti” stajling, a još neki kul detalji koje možeš da uključiš u svoj autfit su svakako i dobar ranac i kačket. Možda misliš da ovde nema mnogo prostora za eksperimentisanje, ali zapravo ima – i te kako! Dovoljno je da svaki od komada bude zanimljive boje, printa ili dizajna i eto kombinacije koja je atraktivna i trendi!

Sve komade možeš pronaći u UŠĆE Shopping Centeru, a nas zanima da li ti se dopada ovakva kombinacija?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments