Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Kako da se obučeš za #casualfriday?

Kako da se obučeš za #casualfriday?

Mi žene smo do sada toliko puta pomislile kako je vama muškarcima lako da se spremite za bilo koju priliku – ne morate da razmišljate toooliko o odevnoj kombinaciji (imate stajling formule koje uvek “rade”), aksesoarima, makeupu… Ipak, usput smo shvatile da nije uvek baš tako i da je i vama često jako važno kakav utisak ćete ostaviti i da li je baš svaki vaš autfit odgovarajući za ono za šta se spremate. Da li ćete izgledati previše uglađeno ili pak previše opušteno? Da li odabrati majicu ili košulju? A obuća? O da, jasno nam je… I vi imate toliko pitanja i dilema!

Danas smo rešili da vas lišimo makar jedne, i osmislili smo kombinaciju savršenu za naš omiljeni #casualfriday! Dakle, evo šta možeš da obučeš za kraj radne nedelje i izgledaš kul tokom celog dana, koje god da planove on uključuje:

Ključni kriterijum kojim treba da se vodiš svakako je udobnost, praktičnost i neformalnost, što automatski uključuje omiljeni par farmerki, zanimljivu majicu (i jaknu za svaki slučaj!), patike koje će “zaokružiti” stajling, a još neki kul detalji koje možeš da uključiš u svoj autfit su svakako i dobar ranac i kačket. Možda misliš da ovde nema mnogo prostora za eksperimentisanje, ali zapravo ima – i te kako! Dovoljno je da svaki od komada bude zanimljive boje, printa ili dizajna i eto kombinacije koja je atraktivna i trendi!

Sve komade možeš pronaći u UŠĆE Shopping Centeru, a nas zanima da li ti se dopada ovakva kombinacija?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Wannabe TV

Editors choice