Kada se spomene sako, verovatno je prva asocijacija koju imate zima, formalna odeća i posao. Većina muškaraca će sako nositi samo kao sastavni deo odela, ali u poslednje vreme, sve češće ćete na ulici videti one koji su spremni da napuste naviku, ustaljene forme i nametnute šablone u odevanju. Ono koliko ste spremni da iskoračite ispred onoga što vam se zadaje, toliko će i vaš stil biti uspešniji i bolji. Naravno, nekada će doći do neke greške, ali sve dok vas to na neki način opisuje, greške su zanemarljive. No, da ih ne bude, mi vam predlažemo neke kombinacije koje će vam pomoći u sparivanju ovih odevnih predmeta.

Kombinacija džinsa i sakoa je uvek u trendu, posebno jer takav stil odevanja pomaže da izgledate modernije i urbanije, čak i kada govorimo o poslovnom oblačenju. Inspiraciju za ovaj trend smo potražili na Instagram profilu američkog blogera Blejka Skota. U nastavku predlažemo nekoliko načina kako možete da upotpunite kombinaciju džinsa i blejzera, a ujedno vas podećamo na to da su blogeri veoma bitni u modnom svetu. Polako su preuzeli primat, pa često sami diktiraju trendove. Njihovi saveti vam nikako neće odmoći, već će uvek biti tu da vas inspirišu, ali možete nekad i da ih prekopirate, nije strašno. Pogotovo ako žurite, to je uostalom njihov posao.

Za opušteni stil predlažemo belu majicu koju ćete obući u kombinaciji za džinsom, sakoom i patikama. Patike sve više ulaze u sve moguće modne kombinacije, pa koristite sve modele koje imate. Njima opustite elegantniji stil, razbijte monotoniju boja ili ih jednostavno uklopite uz svoj outfit. Savršene su kada ih ovako koristite, zar ne?

Blejzer i dzins sa patikama Kako da UKLOPITE džins i sako

Istu ovu odevnu kombinaciju možete obući, ali umesto patika obujte cipele. Ovo je svakako kombinacija koju nećete praktikovati tokom celog dana ili svakodnevno, budući da u nekim čvršćim cipelama ume da bude nekada i neugodno. Nisu samo žene te kojima cipele umeju da naprave problem. Ali kada situacija zahteva, onda cipele uz ovu kombinaciju čine pravi pogodak.

Dzins i blejzer Kako da UKLOPITE džins i sako
Comments