Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Kape i šeširi koje bi svaki muškarac trebalo da ima

1/2

Aksesoari su sastavni deo svačijeg autfita, a o njima naročito mislimo zimi kada su nam praktično i potrebni. Kape su jednostavno must have u zimskim, hladnim danima, dok su kačketi opcija i u onim toplijim, kao i šeširi. U svakom slučaju, bilo da volite casual stil ili onaj malo sofisticiraniji – sigurno postoji vrsta kape koju biste uz njega mogli da uklopite, i zato vam u nastavku teksta predstavljamo nekoliko modela kapa i šešira koje bi svaki muškarac trebalo da ima u svom “šteku”. Verujte nam, postoji vreme i mesto za svaki od modela koji ćemo vam predstaviti!

Sportska kapa u boji

Sportsku kapu u dobroj boji, sa amblemom brenda koji volite je uvek dobro imati. U ovoj godini u trendu su jarke i osnovne boje, pa je tako odlična ideja da nabavite jednobojnu i intenzivnu kapu, koja će biti fokus vaših budućih autfita. Naravno, sporsku kapu ne morate nositi samo u sportskim aktivnostima, već je možete savršeno uklopiti uz neku opuštenu street style kombinaciju. Kapa u intenzivnoj nijansi savršeno će razbiti monotoniju klasičnih look-ova u neutralnim ili monohromatskim tonovima.

“Peaky Blinders” kapa 

Ovaj tip kape doživeo je nagli povratak popularnosti nakon izlaska čuvene britanske serije. Ukoliko vaš tata ili deda već nisu imali ovaj tip kape, možete ga kupiti u onim oldschool prodavnicama kapa i šešira koje postoje već godinama, i garantovano ćete u njima naći model koji vam savršeno pristaje. Ovaj tip kape poznat je po uvučenom kačketu koji je bio pogodan za skrivanje oštrica žileta – po čemu je Peaky Blinders banda bila poznata.

Beanie kapa

Beanie kapa je najklasičniji model muške zimske kape, koji smo sigurno videli toliko puta – i koju i dalje želimo jer svima dobro stoji i veoma je praktična. Ovu kapu možete kupiti u više boja i istom modelu, i uklopiti je uz praktično svaki mogući autfit, bez greške. Uz kaput – može, uz šuškavu jaknu – može, uz odelo – može, u suštini – sve može. Beanie kapa je idealan izbor za sve one muškarce koji ne žele preterano da eksperimentišu i uživaju u jednostavnoj modnoj praktičnosti.

Wannabe TV

Editors choice