Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Karirani dezen je ponovo u trendu

1/2

Karirani dezen je jedan od najpopularnijih dezena kada govorimo o dezenima koji se koriste pri kreiranju muških odevnih komada. Iako su nam možda najpoznatije od svih muške, karirane košulje, ovaj dezen ne ostaje rezervisan samo za njih, već može biti primenjen i na kapute, pantalone, jakne. U suštini, zaista može biti raznovrstan i efektan, samo ako sebi dozvolite da ga nosite na više različitih načina i kroz više stajlinga i odevnih komada. Karirani dezen se ove sezone vraća u modu, a njega često i vezujemo upravo za zimski period godine, u kom svi želimo da budemo komforno i toplo obučeni. Evo nekoliko načina na koje možete nositi odevne komade kariranog dezena ove zime.

Kaput sa sitnim kariranim dezenom

Mantili i kaputi sa kariranim dezenom naročito su popularni ove zime, a veoma su zahvalni jer mogu da se uklope uz više različitih stajlinga, naročito ukoliko su u neutralnijim tonovima, kao što je prikazano na fotografiji. Ovaj tip kaputa ima sitan karirani dezen, i možete ga nositi uz jednobojni pulover ili rolku i klasične pantalone ili džins.

Karirana košulja

Karirana košulja je must have odevni komad koji bi svaki muškarac trebalo da ima u svom garderoberu. Sa kariranom košuljom uglavnom ne možete da pogrešite, ona je simbol muževnosti i u njoj ćete izgledati opušteno, ali i veoma šmekerski. Kariranu košulju možete nositi uz klasični džins, ali možete je kao na primeru dole nositi i uz all white outfit, uz koji će veoma efektno izgledati i doći će do izražaja.

Wannabe TV

Editors choice