Brend Kérastase poznat je po tome što već decenijama kreira negu koja ispunjava sve potrebe klijenata. Baš zato, stvaranje nove Symbiose linije koja deluje protiv peruti inspirisano je upravo razumevanjem potreba žena i muškaraca i onoga što im je značajno kako bi se osećali dobro, bez kompromisa.

Kerastase Symbiose 2 Savez je moć   Upoznajte revolucionarnu luksuznu negu protiv peruti

Poznato je da je izgled kose može uticati na povećanje samopouzdanja i celokupni prijatniji osećaj. Imati negovanu i sjajnu kosu podrazumeva slanje poruke svetu da ste spremni za sve izazove. Međutim, perut može uticati na taj osećaj, zbog svih neprijatnosti koje nosi sa sobom. Zato Kérastase predstavlja svoju novu negu protiv peruti za uravnoteženu obnovu ćelija koja zadovoljava sve potrebe, pružajući istovremeno inovativnu formulu i luksuznu rutinu koja obezbeđuje dugotrajno rešenje u borbi protiv peruti. Zasnovana na nauci bio-afiniteta, ova formula deluje na uzrok peruti dubinski pročišćavajući pore od peruti dok vraća ravnotežu mikrobioma na skalpu, za dugoročne rezultate do 7 nedelja bez peruti.

Novu liniju čini šest proizvoda koji omogućavaju kreiranje personalizovane rutine koja budi sva čula. 

Kerastase Symbiose 3 Savez je moć   Upoznajte revolucionarnu luksuznu negu protiv peruti

Počevši od mikro pilinga koji automatski uklanja mrtve ćelije sa skalpa i obezbeđuje da koža diše, preko dve vrste kupke namenjene masnom ili suvom skalpu, do nege koja je specifično određena prema tipu vlasi kako bi obezbedila odgovarajuće dejstvo bilo da je dlaka tanka ili deblja – ovaj ritual doprinosi prijatnom osećaju skalpa, hidriranosti vlasi, kao i sjajnijoj i negovanoj kosi bez peruti. Noćni serum za dodatnu negu predstavlja poslednji korak rutine koji kosi daje dodatni sjaj i obezbeđuje dugotrajnost otpornosti na perut.

Kako je Kérastase profesionalni brend, Symbiose rituale možete pronaći u ovlašćenim Kérastase salonima, gde ćete dobiti uslugu dijagnostike kose kao i preporuku za proizvode koje možete koristiti i kod kuće, kako bi svojoj kosi pružili neophodnu luksuznu negu koja vaše samopouzdanje podiže na viši nivo.

Comments