Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Khalid, dečko koji obećava: Iz školske klupe pravo u vrh svetske muzičke scene

Sa samo 18 godina objavio je prvi singl Location, koji je ubrzo postao planetarni hit, dostigavši četvorostruki platinumski status i više od 440 miliona pregleda na YouTube-u.  Nakon početnog uspeha, nastavio je da niže nove hitove i priznanja, a njegov talenat prepoznat je i od strane Američke akademije za diskografsku umetnost i nauku, koja ga je nominovala za čak šest Gremi nagrada. Popularni pevač i tekstopisac Khalid danas ima 21 godinu i idealni je predstavnik generacije Z.

Khalid 1 682x1024 Khalid, dečko koji obećava: Iz školske klupe pravo u vrh svetske muzičke scene

Zahvaljujući svojoj odvažnosti, originalnosti i jedinstvenom zvuku, predstavlja pravi uzor mlađim generacijama. Baš zbog toga je sportski i lifestyle brend Reebok odlučio da napravi saradnju sa njim. Kako je misija ovog brenda podsticanje kreativnosti i individualnosti, globalna saradnja sa mladim R&B pevačem prirodno se nametnula, i to kroz kampanju Sport the Unexpected.

“Veoma sam uzbuđen što ću sarađivati sa Reebokom. Sviđa mi se način na koji ovaj brend vešto kombinuje vintage klasike sa modernim, gotovo futurističkim detaljima, a to je stil koji i ja preferiram. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama uspeti da inspirišemo nove generacije da budu ono što jesu i da se ne plaše da rizikuju”, rekao je Khalid.

Mnogi muzički stručnjaci slažu se da je pred Khalidom blistava karijera, ispunjena hitovima sa višemilionskim pregledima. Ono što ga izdvaja od drugih izvođača jesu skromnost i pristojnost, budući da u svojim tekstovima peva o tinejdžerskim iskustvima i problemima sa kojima se njegova generacija suočava, na prizeman i jednostavan način.

Khalid je i veliki ljubitelj životinja, a nedavno je u njegov dom stigao novi član – mešanac jazavičara i koker španijela po imenu Maui, koji čak ima i svoj Instagram profil. Mladi muzičar ga često oblači u zanimljiva odelca, poput specijalno dizajnirane trenerke za pse, kako bi im stajlinzi bili usklađeni.

Khalid 2 682x1024 Khalid, dečko koji obećava: Iz školske klupe pravo u vrh svetske muzičke scene

Za više informacija o ovoj saradnji, posetite sajt, ili zapratite profile na Instagram-u ; Twitter-u; i Facebook-u .

Wannabe TV

Editors choice